Windows 10 Şu Anda PC'lerinize İniyor Olabilir

Windows 10 yükseltmesi için rezervasyon yapanlar şu anda Windows 10 güncellemesi alıyorlar.

Windows 10 Şu Anda PC'lerinize İniyor Olabilir

Windows 10’un, Windows 8 ve 8.1 sürümleri için güncellenmesine çok az kaldı. Microsoft, Windows 10 yükseltmesi için PC’nizi çoktan sıraya sokmuş olabilir.

Windows 7 ve 8.1 lisanslı kullanıcıları eğer daha önceden rezervasyon yaptılarsa, şu anda Microsoft’un yeni Windows 10 sürümünü geri planda yüklüyor olabilirler. Windows 10’a yükselme hakkını kazanmış ve rezervasyonlarını yapmış olan kullanıcıların güncellemelerinin başlamış olabileceği Microsoft tarafından açıklandı.

Normal şartlar altında Microsoft, Windows 10 yükseltmeleri gece yarısından sonra başlayacak. Ancak Rezervasyon yapmış olanlarla, bu işlemi seçmeden yükseltme talep edenlerin yoğunluğunun dengelenmesi gerekiyor. Bunun için Microsoft, Windows 10 rezervasyonu yapmış olanların şu an yükseltmelerini alıyor olmasını sağlıyor. Bu işlem şu anda arka planda işliyor olsa bile güncelleme dosyaları, var olan sistemlerde “C:\$windows.~BT” klasörü altında saklanacak ve saat gece yarısını geçince bir diyalog kutusu vasıtasıyla kullanıcının izni sorularak güncelleme başlayacak.

Bu sistem sadece rezervasyon yapmış olanlar için geçerli bir yöntem. Lisans sahibi olmayanlar ya da manuel yükseltme talep edenler bundan faydalanamıyorlar.

Windows 10 Güncellemesi İstemiyorsanız İşte Yapmanız Gerekenler

Windows 10 Zorunlu Güncellemelerinden Kurtulmanın Yolları

Windows 10 Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

YORUMLAR