Windows 10'a Geçmekte Tereddüt Edenlere 90 Günlük Deneme Sürümü Çıktı

Hala Windows 10'a geçmeye karar veremeyenler için Microsoft 90 günlük deneme sürümü yayınladı.

Windows 10'a Geçmekte Tereddüt Edenlere 90 Günlük Deneme Sürümü Çıktı

Hala Windows 10’a geçip geçmemekte kararsız kaldıysanız kolayı var. Microsoft, 90 günlük Windows 10 deneme sürümü yayınlıyor.

Artık hemen herkes Windows 10 güncellemesini alıyor ve kurarak varsayılan sistem olabilmesi için optimizasyonlar yapmaya çalışıyor. Siz de bu çaba içerisindeyseniz,Tamindir sayfalarımızda Windows 10 ile ilgili 29 Temmuz tarihinde yayınladığımız Geleceğin İşletim Sistemi Microsoft Windows 10'u Mercek Altına Aldık yazımız ve buna ek olarak Windows 10'u Kurduktan Sonra Yapmanız Gereken 5 Ayar yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Ancak Microsoft kararsız kullanıcılarını da açıkta bırakmadı. Onlar için bir de 90 günlük Windows 10 test sürümü hazırladı. Ancak güncelleme için gelen sürümlerden biraz farklı özellikler taşıyor. Hatta, çoğunu taşımıyor desek daha doğru olacak. Windows 10 Enterprise adı altında gelen bu deneme sürümü, aslında kurumsal firmalar için hazırlanmış bir Windows 10. Bu sürümde şu anda yükseltme için servis edilmiş olan Windows 10  Home ve Pro sürümünde bulunan bazı uygulamalar yok. Örneğin;  Posta, Takvim, Kişiler, Fotoğraflar, Cortana ve Mağaza bu sürümde yok. Bu özellikler olmadan, Windows 10'u denemenin bir anlamı olup olmadığına siz karar vereceksiniz

Bu sürümü edinmek isterseniz Microsoft’un Windows Evaluations sayfasına giderek kayıt yaptırmanız gerekiyor. Daha sonra Microsoft bir ISO formatı indirmenize izin veriyor. Bunu bir USB ya da DVD'ye yazmanız ve yükseltme yapmanız ya da temiz kurulum seçeneğini kullanmanız 90 günlük Windows 10 deneme sürümü için yeterli oluyor. 

Windows 1.0'dan Windows 10'a, Bir İşletim Sisteminin Resimli Tarihi

Windows 10 Güncellemesi İçin Yaşadığınız Sorunları Çözüyoruz

YORUMLAR