WTFast

WTFast

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 156,020
  • DOSYA BOYUTU 46.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici WTFast

WTFast, oyunlarda ping sorununu çözen bir vekil sunucu yazılımı. Oyun ping düşürme programı arayanlara tavsiyedir.

İnternet üzerinde severek oynadığınız online oyunlarda keyfinizi kaçıran donmalar oluyor mu? WTFast küçük boyutlu olmasına rağmen bu keyif kaçıran donmaları çözebilen bir vekil sunucu yazılımıdır.

WTFast İndir

Ülkemiz internet hızı bakımından diğer Avrupa ülkelerine oranla geridedir ve bu yüzden internet üzerinden oynanan oyunlarda delay (gecikme) gerçekleşmektedir. Yüksek pingi yani ağ üzerinde yaşanan gecikmeyi çözen ve kullanımı basit WTFast yazılımını çalıştırdığınızda karşınıza bir oyun listesi çıkacaktır. Bu listede oynadığınız oyunu seçmeniz yeterlidir. Listeden oyun seçtikten sonra önemli olan nokta ise oyuna kendi IP adresinizle girmeniz. Yazılımın arayüzünde yer alan ''Login the game with your own IP adress'' seçeneğini işaretleyin. Bu sayede yazılım farklı bir IP üzerinden giriş yapmayacaktır. World of Warcraft tarzı bazı oyunlara farklı IP adresinden girdiğiniz de oyun hesabınız satıldığı gerekçesiyle kitlenebilir.

Özellikle ülkemizde yaygın olan League of Legends, World of Warcraft, Dota 2, Guild Wars 2, Diablo 3, World of Tanks vb. gibi oyunları oynayan oyuncuların internet bağlantısı yüzünden yaşadığı gecikmeleri minimuma indiren WTFast çok etkili ve yararlı bir programdır. Desteklenen oyunlar listesine adresinden bakabilirsiniz.

Dikkat! Yazılımın üretici adresinden tamamen ücretsiz hesap oluşturabilirsiniz. 1 Aylık deneme süresinden sonra yine aynı üretici adresinden ücretli üyelik satın alarak kesintisiniz ve sınırsız hizmet alabilirsiniz.