WhatsApp’ın Yeni Güncellemesi Kullanışlı Özelliklerle Geliyor

WhatsApp’ın bir önceki beta güncellemelerinin ardından 2.12.560 beta sürümüyle daha kullanışlı özellikleri barındırıyor.

WhatsApp’ın Yeni Güncellemesi Kullanışlı Özelliklerle Geliyor

WhatsApp’ın bir önceki beta güncellemelerinin ardından 2.12.560 beta sürümü daha kullanışlı özellikleri barındırıyor.

WhatsApp’ın yeni sürümünde yer alan özelliklerden en kullanışlısı bildirim penceresini kapatmadan gelen mesajları cevaplayabilme yeteneğinin uygulamaya kazandırılmış olması.  Bu arada hatırlatalım WhatsApp Beta güncellemeleri artık Play Store üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

WhatsApp 2.12.560 beta özellikleri neler?

WhatsApp’ın Bildirimler ayarlarını açarak "Açılır Pencereleri Her Zaman Göster" seçeneği kullanıldığında artık uygulamayı açmadan, doğrudan masa üzerinden hızlı mesajlaşmak mümkün olabiliyor. Bu özellik hem klavyeyi hem de emoji setini doğrudan masa üzerinden kullanmanıza olanak veriyor. Sesli gönderileri de buradan yapabiliyorsunuz ancak henüz bu pencereden dosya göndermemize olanak tanınmıyor. 

Bunun yanı sıra kişiler üzerinde profil resimlerine uzun ve kısa aralıklarla dokunmak yeni menüler açıyor. Bu menüler uzn ve kısa tıklamalarda farklı işlevleri kullanmamızı sağlayabiliyorlar. Bu işlevlerden en önemlisi bireysel ve grup konuşmalarına da sohbet kısa yolunun eklenebiliyor olması.

Bu arada birçok yeni menü artık materyal tasarım kullanarak açılıyor. Bunun en belirgin örneğini de duvar kağıtları ayarlarken görebiliyoruz. 

WhatsApp güncellemesi hakkında?

Bu özelliklerin bazıları WhatsApp 2.12.556 sürümünde bazı ufak eksiklerle şu anda mevcut olarak kullanılıyorlar. Daha kararlı sürüm için WhatsApp'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Eğer Google Play'de sürüm için "yüklü" yazısı görürseniz henüz yeni bir sürüm olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. 

Whatsapp Artık Yazı Fontlarını İtalik ve Kalın Harfler Yapmamıza İzin Veriyor

WhatsApp Artık Bazı Telefonları Desteklemeyecek

YORUMLAR