20 Yıl Sonra Gelen Fragman: Independence Day 2

1996 yılında vizyona giren Independence Day bundan 20 yıl sonra İndependence Day 2 olarak geri dönüyor.

20 Yıl Sonra Gelen Fragman: Independence Day 2

Dünya'nın sonuyla ilgili yüzlerce film çekiliyor. Bu filmlerden birisi de Independence Day olarak 1996 yılında vizyona girdi. Tam 20 yıl sonra ise Independence Day 2: Resurgence  olarak geri geliyor.

Bundan tam 19 yıl önce nefis patlama sahneleri ve mükemmel kurgusuyla gişe rekorları kıran Independence Day, uzaylılar karşısında insanların çaresizliğini gözler önüne sermişti. Bir çok mantık hatası ve klişe senaryoyu içerse de 1996 yılının teknolojisine göre devrim yaratan efektleriyle insanların aklına kazınmıştı. Filmden tam 20 yıl sonra gelecek olan Independence Day 2: Resurgence yine bol patlama sahneleri ve mükemmel kurgusuyla insanların çaresizliğini gözler önüne serecek gibi duruyor. Uzun süredir çekilmesi beklenen filmin ilk fragmanı ise yayınlandı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Patlama sahneleri oldukça seven Roland Emmerich, bu filmde de bolca patlama sahnesi kullanmışa benziyor. Teknolojinin de gelişmesiyle filme eklenen son teknoloji silahlar, dev savaş gemileri ve bir öncekinden daha güçlü uzaylı teknolojisiyle film nefesleri kesecek gibi duruyor. Ayrıca fragmandan anlaşılacağı üzere insanlığın da bir nebze olsun uzaylı teknolojisinden yararlandığı görülüyor. 

İlk filmden 20 yıl sonrasını anlatan filmin oyuncu kadrosunda  Jeff Goldblum, Brent Spiner, Vivica A. Fox ve Bill Pullman gibi isimler yer alıyor. Film 24 Haziran 2016 tarihinde vizyonlarda olacak. Bu efsaneyi merakla bekliyor olacağız.

YORUMLAR