2016'da Çıkması Beklenen HTC One M10 Hakkında Bilgiler Sızmaya Başladı

HTC'nin yaşadığı ntüm sıkıntılara rağmen HTC One M10 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

2016'da Çıkması Beklenen HTC One M10 Hakkında Bilgiler Sızmaya Başladı

Yaşadığı finasal zorluklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren HTC’nin One M10 modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

HTC One M9’un yaşadığı sıkıntıları bir tecrübe olarak değerlendiren dev üretici, HTC One M10’un tasarımından, kamerasına kadar her şeyini yenileyeceğini fısıldıyor.

HTC One M10’un 2015 Mart ayında çıkan HTC One M9’dan çok farklı olacağı, akıllı telefonun kasasından ekran teknolojisine kadar tüm dış görünüşünün değişeceğini, daha gelişmiş kamera lens sistemi taşıyacağı ve kullanıcı arayüzünün en son Android sürümünün tüm özelliklerine entegre olacağı söyleniyor.

HTC One M9’un satışlarının beklendiği gibi gitmemesi, kamerasının kullanıcı tarafından beğenilmemesi ve aşırı ısınması akıllı telefonun piyasada çok kan kaybetmesine sebep olmuştu. (HTC One M9'un Kamerası Testlerde iPhone 4S Kadar Bile Başarılı Olamadı)

Ancak HTC havlu atmaktansa yeni bir modeli daha yine 2016 Mart ayı gibi piyasaya sürerek kaybettiği itibarını geri almaya çalışacakmış gibi görünüyor. Büyük olasılıkla HTC One M10’un kablosuz şarj teknolojisiyle birlikte gelmesi ve en son Snapdragon işlemciyi kullanması söz konusu olacak.

HTC'nin Durumu Kötü ve Her Geçen Ay Daha da Kötüye Gidiyor

HTC One M9 Kullanıcılarının En Sık Karşılaştıkları Sorunlar ve Çözümleri

HTC One M9'un Onarım ve Servisi Güç Olacağa Benziyor

YORUMLAR