Android 7.0 Nougat Çıktı ve Nexus Cihazlara Gönderilmeye Başlandı

Bildiğiniz üzere Google geçtiğimiz aylarda yeni işletim sistemi Android 7.0'ın ismini resmi olarak duyurmuştu. Sonunda bugün itibarıyla Nexus cihazlara yeni işletim sistemi gönderilmeye başlandı.

Android 7.0 Nougat Çıktı ve Nexus Cihazlara Gönderilmeye Başlandı

Bildiğiniz üzere Google geçtiğimiz aylarda yeni işletim sistemi Android 7.0'ın ismini resmi olarak duyurmuştu. Sonunda bugün itibarıyla Nexus cihazlara yeni işletim sistemi gönderilmeye başlandı.Android işletim sisteminin yaratıcısı olan bilişim devi bu duyuruyla birlikte Android 7.0 Nougat adını verdiği yeni mobil işletim sisteminin deneme versiyonlarını geliştiricilere açmıştı. Fakat Android 7.0 N'in geliştirici sürümleri yayınlanmış olsa da Android nougat çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapılmamıştı. Android Nougat'ın birkaç geliştirici sürümü yayınlandıktan sonra ancak bu yeni platformun çıkış tarihinin yakın olduğunu tahmin edebiliyorduk.

Android 7.0 Nougat 22 Ağustos İtibarıyla Çıktı

Bugün gelen bir haber Android 7.0'ın artık Nexus cihazlar için yayınlandığını onayladı. BDaha önce Kanadalı telefon ve GSM operatörü Telus 22 Ağustos tarihini işaret etmişti. Şirket, Nexus 5X ve 6P için Android 7.0 Nougat için güncellemenin yayınlandığını onayladı. Yani Android 7.0 Nougat Kuzey Amerika'dan başlayarak bu cihazlara gönderilmeye başlandı.

İlk olarak Nexus 5X ve Nexus 6P telefonlar için yayınlanan Android 7.0 Nougat  çok yakında diğer cihazlar için de bir güncelleme planı yayınlayabilir. 

Android 7.0 Nougat Önce Hangi Cihazlara Gelecek?

YORUMLAR