Apple 2.El Telefon Satışına Başlıyor

Teknolojinin dev firması Apple, yenilenmiş telefon olarak adlandırılan 2.el telefonlarını satışa hazırlanıyor.

Apple 2.El Telefon Satışına Başlıyor

Apple, yeni pazarlara açılma girişimleri peşinde. Apple 2.el telefon satışına başlayacak.

Apple kendine yeni pazarlar aramak için 2.el telefon işine giriyor. Akıllı telefon pazarına tamamen hakim olmak isteyen Apple artık 2.el olarak adlandırılan yenilenmiş telefonlar da satacak. The Times of India'dan yayılan habere göre Apple, şu sıralar Hindistan'da 2.el telefonlarını pazara sokabilmek için dur durak bilmeden çalışıyor. Eğer Apple'ın girişimleri sonuç verirse yenilenmiş iPhone ithalatı ve satışı Hindistan'da yapılabilecek. Apple'ın sıfır telefonlarının yüksek fiyatlı olması nedeniyle kullanıcıların 2.el telefonlara yönelmesi sonucu Apple'ın böyle bir karar aldığı tahmin ediliyor.

Apple şu an yenilenmiş Mac, iPad ve iPod'ları online mağazından satıyor. Bu ürünlerin arasında iPhone'larını da eklemeye hazırlanan Apple'ın pazar payındaki oranının da artış göstermesi bekleniyor. Yenilenmiş telefonlar, Apple'ın teşhir ürünlerinde ya da garanti servislerinde değişim yapıldıktan sonra biriken telefonlarda yapılan düzeltmelerden sonra oluşuyor. Bu telefonları tekrardan piyasaya sokmak isteyen Apple, böylece zararını da azaltmış olacak. Bu işe ilk olarak Hindistan'dan başlayan Apple'ın yavaş yavaş diğer ülkelere de yayılması bekleniyor.

Öte yandan, Hindistan'ın akıllı telefon pazarının büyük çoğunluğuna sahip olmasından dolayı Apple yeni girişimlerini ilk defa burada gerçekleştiriyor.

Apple Hakkında Bomba İddia, iPhone 7 Pro Geliyor!

İOS ve Android Uyumlu Şarj Kablosu, LMCable Satışa Çıkıyor

YORUMLAR