Apple iPhone 7, Ekranıyla Akıllı Telefon Tarihini Yeniden Yazabilir

iPhone 7’nin akıllı telefon dünyasına güneş enerjili dokunmatik ekran panellerini kazandıracağı ortaya çıktı.

Apple iPhone 7, Ekranıyla Akıllı Telefon Tarihini Yeniden Yazabilir

Apple iPhone 7 ile ilgili söylentilere bir yenisi daha eklendi. iOS akıllı telefonların geleceğini değiştirecek bir patent Apple’ın elinde bulunuyor.

Apple iPhone 7’nin akıllı telefon dünyasına güneş enerjili dokunmatik ekran panellerini getirebileceği konuşuluyor. Apple’ın sahip olduğu bir patentin telefonların dokunmatik ekranlarının birer güneş paneli gibi çalışmasını da sağlayabiliyor ve böylelikle telefonların batarya ömrü uzuyor. iPhone 6s ya da iPhone 7 için kullanılabileceği konuşulan bu yeni ekran modeli, akıllı telefon dünyasında dengeleri tamamen değiştirebilir. 

İnternete düşen bir patent plan örneği Apple’ın bu konuyla ilgili ciddi bir girişimi olduğunun ve projesini iPhone 6s ya iPhone 7 ile hayata geçirebileceğinin bir kanıtı olarak değerlendiriliyor. Eğer Apple gücünü güneşten alabilen bir telefonu bu yıl piyasaya çıkartabilirse telefon piyasasının dengelerini alt üst edebilir ve pazarda rakipsiz bir konuma geçebilir.

Ancak bu teknolojinin yeni nesil iOS telefonlara bu yıl olmasa da mutlaka bir şekilde geleceğine de kesin gözüyle bakılıyor. 

İşte iPhone 7'nin Kamera Özellikleri

Yeni Bir iPhone 7 Tasarımı Daha İnternette Boy Gösterdi

iPhone 7'nin 7 Özelliği Hakkında Uzman Görüşleri

YORUMLAR