Apple'ın Elektrikli Arabasının Bittiği ve Teste Hazır Olduğu Bir E-postayla Ortaya Çıktı

Apple Titan Elektrikli Araba Projesi’nin neredeyse bittiği ve teste hazır olduğu The Guardian gazetesinde haber olarak yayınlandı.

Apple'ın Elektrikli Arabasının Bittiği ve Teste Hazır Olduğu Bir E-postayla Ortaya Çıktı

İngiliz The Guardian gazetesi yayınladığı bir haberde Apple Titan Elektrikli Araba Projesi’nin neredeyse bittiği ve teste hazır olduğunu ortaya koyuyor.

The Guardian gazetesi, Apple mühendislerinin ürettikleri aracı test etmek amacıyla San Francisco’ya yakın bir bölgede yer alan ‘GoMentum’ merkezine yaptıkları başvuruları yayınladı.

Haber, Apple mühendislerinin sadece sürücüsüz araçların test edildiği GoMentum’un yetkililerinden test süreci için tesisin ve gizliliğin koordine edilmesini istediğini net bir şekilde ortaya koyuyor. Konuyla ilgili e-posta zincirine ulaşan The Guardian gazetesi, bu konunun Apple tarafından titizlikle ve ciddi bir biçimde takip edildiğini de ortaya koymuş oldu. Bir II. Dünya Savaşı tesisi olan GoMentum Merkezi halka kapalı ve askeri birlikler tarafından korunuyor. Kısaca orada olan bitenden çalışanlarının dışında kimsenin haberi yok.

Mayıs ayı içinde Apple mühendislerinin bu e-postalar vasıtasıyla test alanı koordine etmeye çalışmaları, Apple elektrikli otomobil prototipinin üretildiğini ve test aşamasına geldiğinin bir işareti olarak değerlendiriliyor. The Guardian haberinde konuyla ilgili Apple’ın da görüşüne başvurulduğu ancak kurumun yorum yapmadığı da yazıyor.

Apple'ın Elektrikli Otomobili Doğrulandı: 2020'de Geliyor

Audi Elektrikli Araba Yarışında Tesla’yı Ezmek İstiyor

Uzay Rekabeti Asfalta İniyor, Virgin Elektrikli Araba Yapıyor

YORUMLAR