Apple'ın Resmi Twitter Hesabı İlk Tweet İçin iPhone 7'yi Bekliyor

Apple'ın resmi Twitter hesabı ilk tweet için iPhone 7'yi bekliyor. Haberin ayrıntılarını okumak için tıklayın!

Apple'ın Resmi Twitter Hesabı İlk Tweet İçin iPhone 7'yi Bekliyor

Daha önce farkına varmış mıydınız bilmiyorum ama Apple'ın resmi twitter hesabı kullanımda değildi. Tam olarak 2011 tarihinde açılan hesap daha önce hiç kullanılmamış ve twit atılmamıştı. Apple nihayet bugün hesabını aktif hale getirdi ve iPhone 7'nin tanıtılmasına kısa bir süre kala Twitter'da yerini aldı. Lansman için hazırlanan görseli yükleyen şirketin bu hesabı canlı etkinlikler için kullanacağı düşünülüyor. 

Apple, 2011 tarihinde aldığı resmi Twitter hesabını hiç kullanmamıştı. Daha önce hiçbir şey paylaşılmamasına rağmen 50.000'in biraz üzerinde takipçi biriktiren şirket, bugün itibariyle hesabına bir logo ve kapak fotoğrafı ekledi. Tahminlere göre şirket, San Francisco'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılması beklenen iPhone 7'nin görüntülerini ilk olarak Twitter hesabında paylaşacak ve canlı yayın akışı şeklinde duyuracak.

Daha önce AppleMusic, AppleNews, AppStore, beatsbydre ve Beats1 gibi sayfaları açık olan olan Apple'ın resmi Twitter hesabının an itibariyle 66 bin'in üzerinde takipçisi bulunuyor. Hatırlatmakta fayda görüyorum, @Apple hesabı bir destek hesabı değil, resmi tanıtım sayfası şeklinde kullanılacak. Diğer yandan hesabın "mavi tık" yani onaylandığını da belirtmeden geçmeyelim.

İrlanda'da Vergi Batağına Saplanan Apple'a Türkiye Yardım Elini Uzattı

Apple, iPhone 7 Tanıtım Öncesi iCloud Alanını 2TB'a Yükseltti

YORUMLAR