Asus Live ile Cebimizden Televizyon Seyredebileceğiz!

Asus Live içinde bir dijital televizyon alıcısıyla birlikte gelecek

Asus Live ile Cebimizden Televizyon Seyredebileceğiz!

Zenfone serisi telefonlarıyla fiyat - performans anlamında büyük başarı yakalayan Asus bu başarısını piyasada fark yaratacak yeni akıllı telefonlarıyla sürdürmeye devam etmeyi planlıyor. Asus, ilk olarak Brezilya'da piyasaya sürdüğü Asus Live adlı akıllı telefonuyla klasik akıllı telefon çizgisinin biraz dışına çıkıyor ve bu telefonu bir televizyon olarak kullanmanızı mümkün kılan bir dijital televizyon alıcısıyla birleştiriyor. Asus Live 5 inçlik bir ekran boyutuna sahip ve temelde Asus Zenfone Go ile aynı teknik özellikleri barındırıyor. Orta segment bir telefon olan Asus Live makul bir yurt dışı satış fiyatına da sahip. Cihaz 210 $ civarında bir fiyatla satılmakta.

3 farklı renk seçeneğiyle gelen Asus Live, Asus'un kendi geliştirdiği ve bir hayli başarılı olan Zen UI'nin 2. versiyonunu kullanıyor. Android 5.1 işletim sistemi, 1.3 GHZ 4 çekirdekli Mediatek MT6580 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2070 mAh pil, çift SIM desteği cihazın diğer teknik özellikleri. Asus Live'in 4G desteğine sahip olmaması ise dikkat çekiyor.

Televizyonlu telefonlar Symbian işletim sistemli telefonlar döneminde ülkemizde bir hayli ilgi görmüştü. Asus Live'in de bu anlamda ülkemizde başarı yakalayabilmesi muhtemel.

YORUMLAR