1. Dahiler Buluşması 27 Nisan'da İzmir'de Gerçekleşiyor

Konak Belediyesi'nin destekleri ve Tamindir medya sponsorluğu ile hazırlanan 1. Dahiler Buluşması'na katılmaya hazır mısınız?

1. Dahiler Buluşması 27 Nisan'da İzmir'de Gerçekleşiyor

İzmir Konak Belediyesi Genç Girişimcilik ve Yaratıcılık Akademisi'nin düzenlediği 1. Dahiler Buluşması 27 Nisan 2013 tarihinde İzmir'de düzenlenecek ve katılımcılar hayallerinin peşinden koşmak isteyen genç girişimcilerin özgüven sorunları hakkında söyleşiler, oyunlar, atışmalar ve çalışmalar gerçekleştirecekler.

Girişimciliğin önündeki en büyük engellerden birisi olan kendine güven temasını işleyen etkinlik böylece başarıya ulaşmak isteyenlerin kendini geliştirmesi için çok iyi bir fırsat yaratacak. Sadece 50 kişilik bir katılım kontenjanı olması nedeniyle aşağıda yer alan formu doldurarak ücretsiz kayıt talebinizi iletmeniz gerekmekte.

Organizasyon ekibi tarafından verilen cevaplara göre seçilecek olan katılımcılara hakları e-posta aracılığıyla bildirilecek. Unutmayın, 1. Dahiler Buluşması 27 Nisan 2013 tarihinde Konak Türkan Saylan Kültür Sanat Merkezi'nde 10.30 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek. Etkinlik içeriğini de yine kayıt formunun altında yer alan posterde görebilirsiniz.

YORUMLAR