1 Şanslı Takipçimize Excon Era K4.5G Akıllı Telefon Hediye Ediyoruz! - Güncelleme: Kazanan Açıklandı!

Bir takipçimiz bizden Excon Era K4.5G akıllı telefon kazanacak!

1 Şanslı Takipçimize Excon Era K4.5G Akıllı Telefon Hediye Ediyoruz! - Güncelleme: Kazanan Açıklandı!

Sizler için zaman zaman düzenlediğimiz kampanyalara olan yoğun ilgi bizleri mutlu ediyor ve bunu bildiğimiz için elimizden geldiğince yepyeni ürünleri takipçilerimizle buluşturmak için uğraşıyoruz.

Tamindir ve Excon arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde bu defa Excon Era K4.5G akıllı telefon, takipçilerimizinden bir tanesinin olacak. Excon'un ürettiği bu cihaz hakkında tüm merak ettiklerinizi  Excon ERA K4.5G Fiyatına Göre En İyi Android Telefon adlı inceleme yazımızda en ince şekilde değerlendirdik ve cihazın günlük kullanımdaki performansına dair de gereken denemeleri yaptık.

Dolayısıyla son dönemlerin en iyi fiyat performans oranına sahip olan akıllı telefonlardan birisi olan Excon ERA K4.5G'yi sizlerle de paylaşmaya karar verdik. Kampanyamıza katılmak için aslında çok fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Gerekli olan adımları sıra sıra yazarak sizleri pek uğraştırmayacağız.

Kampanyaya Katılmak İçin Takip Etmeniz Gereken Adımlar

Kampanyamıza katılmak için ilk olarak aşağıdaki videomuza “YouTube üzerinde” neden bu ürünü istediğinize dair bir yorum atmak. Ardından da videoyu Facebook hesabınızdan “herkese açık” bir şekilde paylaşmak.

Videonun başlığına tıklayarak YouTube sayfasında görüntüleyebilirsiniz. Eğer başlığa tıklama yöntemi çalışmazsa bu linki de kullanabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=_70QpbbLhfc

Facebook'ta “herkese açık” paylaşım yapmayı bilmiyorsanız şu rehberimizden faydalanabilirsiniz: https://blog.tamindir.com/facebookta-herkese-acik-paylasim-yapma_12617/

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra tek yapmanız gereken aşağıda yer alan katılım formunu tamamen doğru bir şekilde doldurmak.

Kampanyamızın kazananları aşağıdaki şekilde açıklanmış, kendilerine e-posta ile ulaşılmıştır. Esas talihlinin 7 iş günü içerisinde bize dönüş yapmaması halinde ödülün kazananı yedek talihli olacaktır.

Esas talihli: Sadık Şen

Yedek talihli: Alim Erdem Lale

Formu yanlış dolduranlar veya birden fazla defa doldurarak katılımını hileyle arttırmak isteyenlerin başvuruları tamamen geçersiz sayılacaktır.

Excon akıllı telefon ve tabletlere dair tüm yenilik ve haberlere ulaşmak için Excon Facebook sayfasını takip etmeyi de unutmayın!

Kampanya Koşulları:

  • Kampanyamız 24.11.2015 tarihinde başlayacaktır ve 01.12.2015 tarihinde saat 12.00'da sonlandırılacaktır.
  • Çekiliş random.org üzerinden rastgele seçim ile gerçekleştirilecektir.
  • Her kullanıcı yalnız bir çekiliş hakkı elde edebilir. Tekrarlayan isimler dikkate alınmayacaktır.
  • Tüm koşulları yerine getirmeyen katılımcıların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Kazansalar dahi ödülleri teslim edilmeyecektir ve yedeklere geçilecektir.
  • Kampanyaya CNT İnteraktif A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler. Gösterseler bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.
  • CNT İnteraktif A.Ş. kampanya koşulları üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Kazanan asil ve yedek talihliler 4 Aralık 2015’te bu sayfa üzerinden açıklanacak, kendilerine e-posta ile de bildirim yapılacaktır. 7 iş günü içerisinde cevap vermeyen asil talihliden sonra 1. yedekten başlanarak aynı 7 gün kuralı takip edilecektir.
  • Kampanyamıza bahis olan ürünü sadece 1 katılımcımız kazanabilecektir.

YORUMLAR