10 Gün Boyunca Bedava İndirebileceğiniz Onlarca Program

Uygulamaları bedavaya dağıtan yaz kampanyalarını seviyorsanız size bir müjdemiz var. 18-25 Temmuz tarihleri arasında 9 süper programı tamamen ücretsiz, hiçbir lisans bedeli ödemeden indirip kullanabilirsiniz.

10 Gün Boyunca Bedava İndirebileceğiniz Onlarca Program

Uygulamaları bedavaya dağıtan yaz kampanyalarını seviyorsanız size bir müjdemiz var. 21-25 Temmuz tarihleri arasında 9 süper programı tamamen ücretsiz, hiçbir lisans bedeli ödemeden indirip kullanabilirsiniz.

Videoconverterfactory.com web sitesinin yaz etkinliği kullanıcılara 18-24 Temmuz ve 25 Temmuz- 1 Ağustos arasında farklı programları ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu yaz kampanyasının ilk turu olan 18-24 Temmuz tarihleri arasında tam 9 faydalı programı edinme şansını kaçırmayın.

18-24 Temmuz arası indirebileceğiniz programlar ve kurulum talimatları

DVD Ripper Pro

Bu linke tıklayarak uygulamayı hemen indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra aşağıdaki ürün anahtarı ile ürünü 1 Ağustos 2016 tarihinden önce lisanslamayı unutmayın. Bu tarihi geçirirseniz ürünü ücretsiz kullanamazsınız.

Ürün anahtarı: VC-DRPB-AD02A00782-003ECB96BD-0F5E09F0D1

IObit Advanced SystemCare 9

Bir sistem bakım yazılımı olan IObit Advanced SystemCare 9 için bu linki takip ederek ürünü indirebilirsiniz. Ürünü 1 Ağustos 2016 tarihinden önce lisanslamayı unutmayın. Ürün lisanslandığı tarihten itibaren bir yıl boyunca ücretsiz güncellenecektir.

Burn Aware Premium

Bir CD – DVD yazma programı olan Burn Aware’i bu linki kullanarak indirebilirsiniz. Burn Aware doğrudan lisanslıdır. Onun için bir ürün anahtarına ihtiyacınız yok. İndirip doğrudan kullanabilirsiniz.

EaseUS Todo PCTrans Pro

Bir PC’den PC’ye işletim sistemi kopyalama yazılımı olan EaseUS Todo PCTrans Pro, aynı zamanda yedekleme özellikleriyle de oldukça başarılı bir yazılım. EaseUS Todo PCTrans Pro’yu bu linki tıklayarak indirip lisanslamanız mümkün.

Ürün anahtarı: D7ZPF-WL2X5-KZDVR-5DWIC-KYS2A

Ürünü 1 Ağustos 2016 tarihinden önce lisanslamayı unutmayın. Bu tarihi geçirirseniz ürünü ücretsiz kullanamazsınız.

AOMEI Partition Assistant

Büyük kapasiteli sabit bellekleri bölümlemek için geliştirilmiş olan AOMEI Partition Assistant yazılımını buradan indirebilirsiniz. İndirdiğiniz ZIP dosyasını açarak “PAssist_Pro.exe” programı kurduktan sonra aşağıdaki ürün anahtarını kullanabilirsiniz.

Ürün anahtarı: AOPR-K7X4P-Z126E-XZZUX

Ürünü 1 Ağustos 2016 tarihinden önce lisanslamayı unutmayın. Bu tarihi geçirirseniz ürünü ücretsiz kullanamazsınız

TotalMailConverter

E-posta formatları olan MSG, EML, EMLX, MIM gibi uzantıları, PDF, DOC veya HTML gibi formatlara çevirebilen TotalMailConverter programını buradan indirebilirsiniz. Önceden lisanslanmış olan bu programı kurduktan sonra her hangi bir ürün anahtarını kullanmanız gerekmiyor.

Soda PDF

Bir PDF dokümanı okuma, düzenleme, DOC’a çevirme ve işleme yazılımı olan Soda PDF’i indirmek için yapmanız gereken bu linki takip etmek. Proramı kurduktan sonra size lisans anahtarı yollamak için bir pencere açılacak. Bu pencereye gerekli bilgileri girip ürün anahtarınızı alabilirsiniz.

Sticky Password Premium

Bir şifre hatırlama ve otomatik form doldurma programı olan Sticky Password Premium bu adresten indirilebilir. Linki tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan web sitesi programı indirmeniz için sizi otomatik olarak indirme dosyasına yönlendirecektir. Daha sonra e-posta adresinizi bu sayfaya girerek ürün anahtarınızı talep edebilirsiniz.

Easy Audio Mixer

Bir ses işleme ve çok kanallı kayıt düzenleme yazılımı olan Easy Audio Mixer’i şu bağlantıdan edinebilirsiniz. Programı kurduktan sonra aşağıdaki ürün anahtarını kullanabilirsiniz.

Ürün anahtarı: EAM-2016-WFOX-GH58FHS22FD

Ürünü 1 Ağustos 2016 tarihinden önce lisanslamayı unutmayın. Bu tarihi geçirirseniz ürünü ücretsiz kullanamazsınız

Hepsi bu kadar değil!

Videoconverterfactory.com web sitesinin yaz etkinliği kullanıcılara 25 Temmuz- 1 Ağustos arasında da farklı programları ücretsiz olarak dağıtacak. Tamindir sayfalarından ayrılmayın. Detayları yine paylaşacağız.

YORUMLAR