2016'da Neler Oynayacağız? İşte 2016'da Çıkacak Oyunlar

Hazırladığımız 2016'da çıkacak oyunlar listesiyle birlikte, hangi oyunun hangi tarihte çıkacağını tek tek arama zahmetinden kurtulmuş olacaksınız.

Ramazan Tugay Kahraman -

Her yıl binlerce oyun çıkıyor; ama biz en iyileri takip etmekte zorlanıyoruz. Hazırladığımız 2016'da çıkacak oyunlar listesiyle birlikte, hangi oyunun hangi tarihte çıkacağını tek tek arama zahmetinden kurtulmuş olacaksınız. Listemizde oyunlar çıkacağı ayların altında verilmiş olup, çıkacakları platformlar ve resmi olarak açıklanan çıkış tarihleri de yer almaktadır. Bununla birlikte yazının en sonunda henüz tarihleri açıklanmayan; ama 2016'da çıkacağı söylenen oyunlar da yer almaktadır.

Ayrıca ansızın çıkan oyunların varlığını da unutmamak gerek. Oyun yapımcıları, daha önce hiç bahsetmedikleri bir oyunu hemen yayına alabiliyorlar. Bu sebeple ilerleyen günlerde listede olmayan bazı oyunlar görürseniz şaşırmayın. Keza haziran ayından itibaren başlayacak oyun fuarı sezonunda, yine 2016'da çıkacak büyük oyunlar duyurulacaktır. E3 2016, The Game Awards, Gamecom gibi etkinliklerde duyurulan oyunlar veyahut açıklanan çıkış tarihleri de listemizde, günü geldiğinde yerini alacaktır. Yine de şu an için çıkması beklenen çok fazla oyunun olduğunu da görüyor ve ellerimizi birbirine sürterek, çıkmalarını bekliyoruz. 

Nisan 2016'da Çıkacak Oyunlar

Mayıs 2016'da Çıkacak Oyunlar

Haziran 2016'da Çıkacak Oyunlar 

Temmuz 2016'da Çıkacak Oyunlar

Ağustos 2016'da Çıkacak Oyunlar

Eylül 2016'da Çıkacak Oyunlar

Ekim 2016'da Çıkacak Oyunlar

2016'da Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmayan Oyunlar

Üç Boyutlu Tarama Teknolojisi Yakında Oyunlara Uygulanabilir

Seçim İçin Topladığı Parayı Steam'e Yatıran Politikacıya Verilen Destek Artıyor

Yeni Call of Duty Oyunu Tamamen Uzayda Geçebilir

Benzer İçerikler

YORUMLAR