En İyi Grafikli Mobil Oyunlar (iOS)

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar neler sorusu ile yola çıkarak sizler için RPG, bulmaca, aksiyon, platform türündeki en iyi oyunları bir araya getirdik.

En İyi Grafikli Mobil Oyunlar (iOS)

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar neler sorusu ile yola çıkarak sizler için RPG, bulmaca, aksiyon, platform türündeki en iyi oyunları bir araya getirdik.

Ücretsiz ve ücretli ayrımı yapmaksızın hazırladığımız liste, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz yüksek grafikli en iyi oyunları içeriyor. Listedeki tüm yapımlar, Gameloft gibi bilinen oyun geliştiricilerine aittir.

Listeyi hazırlarken gerçekten de oyun konsollarının grafik kalitesinde, görsel anlamda ziyafet yaşatan iOS oyunlarını seçtik. iOS oyunlarını yıl bazında ayırmadık. Listede sevilen, etkili grafiklere sahip 2018 yılından yapımlar da ondan daha sonraki yıllarda çıkan yapımlar da var. iPhone 4 gibi eski cihazlara sahip değilseniz çoğunu rahatlıkla oynarsınız.

iOS İçin En Kaliteli Grafikli Mobil Oyunlar

  • War Robots
  • Injustice: Gods Among Us
  • World War Heroes
  • Mortal Kombat X
  • NOVA
  • PES 2018 Mobile
  • GRID Autosport
  • Brothers in Arms 3
  • Dungeon Hunter 5
  • MARVEL Strike Force
  • Monument Valley
  • Sniper 3D Assassin
  • Fortnite Mobile
  • The Walking Dead: No Man's Land
  • The Room Three
  • Gangstar Vegas
  • BADLAND 2
  • Radiation City
  • Rules of Survival
  • Rayman Adventures
  • Hitman GO
  • Asphalt Xtreme
  • Modern Combat Versus
  • Vainglory
  • Walking Dead Season 2
  • Middle-Earth: Shadow of War

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar gerçekten de sayı olarak fazla. Bu yüzden hepsini bir listede toplayamadık. iOS cihazınızda severek oynadığınız ama listede göremediğiniz bir oyun varsa bunları yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

1. War Robots

War Robots, dev robotların birbirleriyle savaştığı çok oyunculu bir oyundur. Oyun, altışar kişilik takımlarla oynanıyor. 50 farklı savaş robotunun olduğu oyunda her robotun farklı yetenekleri bulunuyor. İyi ilerleme kaydetmek için iyi taktikler uygulamanız gerektiğini aklınızda bulundurmalısınız.

2. Injustice: Gods Among Us

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listemizin ikinci sırasında ise bir dövüş oyunu bulunuyor. Injustice: Gods Among Us, en iyi dövüş oyunlarından biridir. Ücretsiz olarak indirilip oynanabilen oyun, konsol ve PC grafiklerine yakın kalitede bir grafik kalitesi sunuyor.

Batman, Joker, Superman, Cat Woman gibi ünlü karakterlerin kartlarını topladığımız oyunda oluşturduğunuz üçlü süper kahraman takımı ile farklı süper yetenek kombinasyonları elde ediyor, rakiplerinize karşı kullanıyorsunuz.

3. World War Heroes

World War Heroes, II. Dünya Savaşı'nı günümüze getiriyor. Birbirinden farklı oyun modlarına sahip olan oyun, onlarca benzersiz silah türünü oyuncularla buluşturuyor. Ölüm maçı, üs savunma, bayrak kapma, özel mod, takım ölüm maçı gibi çeşitli modlardan birini seçip oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listesinde yer almasının pek çok nedeni bulunuyor ancak bunları sıralamak yerine oyuna kısa bir göz atmak fazlasıyla yeterli oluyor.

4. Mortal Kombat X

Mortal Kombat X, size oynanış ve görsel bakımdan kaliteli bir ücretsiz dövüş oyunu sunuyor. Warner Bros tarafından geliştirilen popüler dövüş oyunu, PC'de yakaladığı popülariteden sonra mobildede de aynı şekilde dikkat çekmeyi başardı.

5. NOVA

NOVA, gelişmiş grafikler ve düşük boyutu ile oyuncuların ilgisini doğrudan üzerine çekiyor. Oyunda ölüm maçına, takım ölüm maçına katılabilir ya da hikâye modundan ilerleyebilirsiniz.

6. PES 2018

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listesindeki ilk futbol oyunu olan PES 18, Konami'nin popüler futbol oyununun mobil sürümüdür. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımların yer aldığı PES 2018, internet bağlantısı gerektiriyor. Bununla birlikte Türkçe dil desteği de bulunmuyor.

7. GRID Autosport

GRID Autosport, oyunculara birbirinden farklı yarış türlerini bir arada sunuyor. Bu oyunda turing, dayanıklılık, drag, sokak yarışları gibi pek çok yarış türü bulunuyor. Zorluk seviyesi de özelleştirilebiliyor.

8. Brothers in Arms 3

Brothers in Arms 3, ilk iki oyun gibi sadece FPS oyunu değildir. 3. oyunda TPS türüne geçme kararı alınmış. Kahramanımızı artık üçüncü şahıs bakış açısından yönetebiliyoruz ancak nişan alırken yine birinci şahıs bakış açısından bakmamız gerekiyor.

9. Dungeon Hunter 5

Kelle avcısı olarak oynayacağınız Dungeon Hunter 5'te düşmanlarınızı öldürmeniz, teçhizatınızı daha da kapsamlı hâle getirmeniz gerekiyor. Tek başına görevleri tamamlamayı sıkıcı ya da yorucu bulanlar için arkadaş davet etme özelliği de bulunuyor. Kaleler kurabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızı da bu yapılara davet edebiliyorsunuz.

10. MARVEL Strike Force

MARVEL Strike Force, Marvel süper kahramanlarının yer aldığı, grafikleriyle parlayan bir mobil oyundur. Örümcek adam, Demir Adam, Kaptan Amerika ve diğer pek çok marvel karakterini bu oyunda görebilirsiniz. Oyundaki amacınızsa dünyayı kurtarmaktır.

11. Monument Valley

Monument Valley, mimari anlamda mümkün olmayan yapılarla donatılan bölümlerdeki bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Bunu yaparken haritayı istediğiniz şekilde ele almanız mümkündür.

12. Sniper 3D Assassin

Sniper 3D Assassin, kolay kontrollere sahip ve gerçekçi grafikler sunan aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur. Oyunda ayrıca çok sayıda görev ve silah bulunuyor.

13. Fortnite

Fortnite, ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur. Oyunda amaç paraşütle haritanın belirli bir noktasına indikten sonra diğer oyunculara karşı hayatta kalma mücadelesi vermekten ibarettir. Sona kalan oyuncu ise turun kazananı olur.

14. The Walking Dead: No Man's Land

The Walking Dead: No Man's Land, Walking Dead (Yürüyen Ölüler) dizisi ile aynı evrende geçen bir rol yapma oyunudur. Zombilerin istilasına uğramış bir dünyada geçen oyunda bir grup kahramanı yöneterek önünüze çıkan çeşitli güçlükleri aşmanız, zombileri temizlemeiz ve insanlığı kurtarmanız gerekiyor.

15. The Room Three

The Room Three, Fireproof Games'in seri haline gelen popüler bulmaca serisinin üçüncü oyunudur. Türkçe dil desteğine sahip olan oyun ücretlidir. Dinamik ses efektleri ve müzikleri ile gerilimin dozunu her geçen saniye biraz daha arttırıyor.

16. Gangstar Vegas

Gangstar Vegas, GTA serisine olan benzerliği ile oyuncuların da beğenisini kazanan oyunlardandır. Grafikleri sayesinde iOS için en iyi grafikli oyunlar listemizde önemli bir yer edinmeyi başarmıştır.

Oyunda 80 farklı görev bulunuyor. Bu görevleri tamamlarken açık dünyada da gezebiliyorsunuz. İstediğiniz araçları kullanıp karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.

17. BADLAND 2

Ödüllü aksiyon oyunu BADLAND'in devamı BADLAND 2, bulmacaları çözerek ilerlemenizi gerektiren, görsel açıdan oyunculara şölen yaşatan bir oyundur. Devam oyununda tıpkı ilk oyunda olduğu gibi bambaşka bir fantastik dünyanın kapılarını aralıyoruz.

18. Radiation City

iOS için en iyi grafikli oyunlar arasında yerini alan Radiation City, Çernobil nükleer felaketinin yaşanması sonucunda terk edilen Pripyat kentinde geçiyor.

Uçağınızın düştüğü bölgede vahşi hayvan saldırılarından ve zombilerin saldırısından korunmanız gerekiyor. Malzeme toplamanız ve yardım bulmanız, hayatta kalabilmeniz için büyük önem taşıyor. Tüm bunları yaparken de uçağınızın neden düştüğünü bulmaya çalışıyorsunuz.

19. Rules of Survival

Rules of Survival, eğlenceli bir hayatta kalma oyunudur. Playerunknown's Battlegrounds'u oynayanlar muhtemelen Rules of Survival'i de beğenecektir. Oyun tıpkı PUBG Mobile gibi online oynanabiliyor. Amacı da PUBG gibi en kısa sürede silah bulmak ve diğer oyunculara karşı kendinizi savunmaktır.

20. Rayman Adventures

Rayman Adventures, iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listemizde yer alan başka bir renkli oyundur. Oyunda kahramanımız Rayman ve dostu Barbara'yı kontrol ederek sürükleyici bir maceraya atılıyoruz.

21. Hitman GO

Hitman GO hem iPhone hem iPad'de oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Her türlü silahı kullanabilen Ajan 47'yi yönettiğimiz oyunda zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bunun için saatlerinizi vermeye hazırsanız oyunu incelemelisiniz.

22. Asphalt Xtreme

Gameloft tarafından geliştirilen arazi yarışı oyunu Asphalt Xtreme, iPhone ve iPad'de ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Online olarak yarışlara katılabileceğiniz oyunda kamyonet, kamyon, ralli arabası, Buggy de dahil olmak üzere 35 canavar araçla egzotik mekânlarda düzenlenen yarışlara katılabilirsiniz.

23. Modern Combat Versus

Modern Combat Versus, en iyi mobil FPS oyunlarındandır. Bunun yanı sıra grafik kalitesiyle de iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listemizde öne çıkıyor.

Oyunda iki grup bulunuyor. Bunlardan ilki, yaşanamaz hâle gelen gezegeni yeniden inşa etmeyi başaran KORP iken diğeri ise KORP'a başlatılmış karşı direniş hareketidir. Sizse iki takımdan birini seçmekte özgürsünüz.

24. Vainglory

Vainglory, iPhone/iPad'de oynayabileceğiniz en iyi MOBA oyunlarından biridir. League of Legends vb. oyunları daha öncec oynayanlar, Vainglory'ye alışmakta güçlük çekmeyecektir.

25. Walking Dead Season 2

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listemizin sonlarına doğru yaklaşırken Walking Dead Season 2'ye değinmemiz gerekiyor.

Walking Dead Season 2, Clementine adlı küçük bir kızın hikâyesini konu alıyor. Küçük kız, zombi kıyameti ile anne ve babasını kaybetmiştir. Ne yazık ki hayatta tek başına kalan kızın tek dikkat etmesi gereken zombiler değildir. İnsanlar da onun için bazen büyük tehlike oluşturabiliyor.

26. Middle-Earth: Shadow of War

Middle-Earth: Shadow of War'da güç yüzüklerinin mimarı Celebrimbor ve eski bir Gondor kolcusu olan Talion ile Sauron'un ordularına karşı savaşmanız gerekiyor. Amacınız, Sauron'u tahtından ederek yerine geçmektir.

iOS için en iyi grafikli mobil oyunlar listesinden beğendiğiniz bir oyun varsa bunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Fortnite Battle Royale - Mobile

Fortnite Battle Royale - Mobile

Fortnite: Mobildeki en iddialı battle royale oyunu

ÜCRETSİZ
Injustice: Gods Among Us

Injustice: Gods Among Us

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz etkileyici bir dövüş oyunu arıyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

ÜCRETSİZ
War Robots

War Robots

War Robots, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz harika bir robot savaşı oyunudur.

ÜCRETSİZ
Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

MORTAL KOMBAT X ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur

ÜCRETSİZ
Rules of Survival

Rules of Survival

Arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz zevkli bir hayatta kalma oyunu

ÜCRETSİZ
Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5

Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.

ÜCRETSİZ
Brothers in Arms 3

Brothers in Arms 3

Brothers in Arms 3, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan bir aksiyon oyunudur

ÜCRETSİZ
World War Heroes

World War Heroes

Zevkli ve keyifli bir FPS oyunu

ÜCRETSİZ
MARVEL Strike Force

MARVEL Strike Force

Süper kahramanlarla süper kötüleri bir araya getiren yeni Marvel oyunu

ÜCRETSİZ
The Walking Dead: No Man's Land

The Walking Dead: No Man's Land

The Walking Dead: No Man's Land mobil cihazlarınızda oynayabilecğeiniz bir rol yapma oyunudur

ÜCRETSİZ
GRID Autosport

GRID Autosport

Konsol kalitesinde araba yarışı oyunu

PES 2018 Mobile

PES 2018 Mobile

PES 2018'i telefonuna indir, yeni sezonda arkadaşlarınla mücadeleye başla.

ÜCRETSİZ
Monument Valley

Monument Valley

Etkileyici ve minimal yapısıyla dikkat çeken Monument Valley'de birbirinden ilginç bölümlere tanıklık edeceğiz.

ÜCRETSİZ
N.O.V.A. Legacy

N.O.V.A. Legacy

Gameloft'un konsol kalitesinde bilim kurgu FPS oyunu

ÜCRETSİZ
Radiation City

Radiation City

Zombilerin arasında büyük bir hayatta kalma macerasının sizi beklediği Radiation City dünyasına hoş geldiniz!

Rayman Adventures

Rayman Adventures

Rayman Adventures, Ubisoft'un maskotunun yeni maceralarını konu alan Ubisoft yapımı iOS oyunu.

ÜCRETSİZ
The Room Three

The Room Three

The Room Three, Fireproof Games imzasını taşıyan ödüllü bulmaca oyunu serisinin sonuncusu.

BADLAND 2

BADLAND 2

BADLAND 2, Apple'dan tasarım ödülü alan bağımsız platform oyunu BADLAND'in devamı.

Hitman GO

Hitman GO

Hitman GO, Ajan 47 adında bir suikastçiyi yönettiğiniz sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

Asphalt Xtreme

Asphalt Xtreme

Asphalt Xtreme, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Gameloft imzalı arazi yarışı oyunu.

ÜCRETSİZ
Walking Dead: The Game - Season 2

Walking Dead: The Game - Season 2

Walking Dead: The Game - Season 2 korku dolu bir macerayı iOS cihazlarınıza taşıyor

Modern Combat Versus

Modern Combat Versus

Modern Combat 6 Versus, iPhone ve iPad'de oynanabilen konsol kalitesinde, ücretsiz, en iyi mobil FPS oyunu.

ÜCRETSİZ
Middle-Earth: Shadow of War

Middle-Earth: Shadow of War

Middle-Earth: Shadow of War mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

ÜCRETSİZ
Vainglory

Vainglory

Vainglory iPad için çıkarılmış en başarılı MOBA oyunlarından biri olarak tamamen ücretsiz bir şekilde tüm oyunculara sunuluyor.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR