3. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

3. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 10 Mayıs 2014'te İzmir Yaşar Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek ve bilgisayar mühendisliği öğrencilerini özel sektörle buluşturacak.

3. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

3. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi etkinliği, Ege bölgesinde yer alan sekiz üniversite tarafından ortak olarak gerçekleştiriliyor ve Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği son sınıf öğrencilerinin hazırladıkları bitirme projelerinin özel sektörle tanıştırılabilmesi için uygun bir organizasyon haline geliyor. Böylece eğitim hayatında hazırlanan pek çok değerli proje, kendisine gerçek hayatta uygulanma imkanı buluyor ve hem ekonomik hem de bilimsel alanda atılımlar sağlanabiliyor.

Öğrencilerin kendi yetenek ve bilgilerini de gösterme olanağı buldukları etkinlik sayesinde, iş hayatına atılmak üzere olan gençlerin ekonomiye daha kolay ve hızlı bir şekilde katılımı sağlanabiliyor. Bu sene İzmir'de yer alan Yaşar Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı organizasyonun ilk adımları Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Batı Anadolu Bilişim ve Elektronik Bölgesel İnovasyon Merkezi, Ege Üniversitesi Bilim – Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Bİlişim Derneği tarafından atılmıştı ve artık çok daha fazla kuruluşun katılımıyla bölgesel bir nitelik kazanmış halde.

Bu sene organizasyonda yer alan kuruluş ve organizasyonlar şu şekilde:

  • Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • Gediz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri
  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • İzmir Üniversitesi Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri
  • İzmir Yüksek teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
  • Yaşar Üniversitesi Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri

Etkinliğe katılım tamamen ücretsiz olduğu için 10 Mayıs 2014 tarihinde İzmir Yaşar Üniversitesi'nde öğrencilerin bitirme projelerini kolayca görebilir, onlarla hemen iletişime geçebilirsiniz. Bilhassa özel sektör katılımının değerli olduğu etkinlik sayesinde yepyeni fikirlere en hızlı ve kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

3. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi etkinlik sayfasını ziyaret ederek çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ayrıca etkinlik sırasında geliştirici ekiplerle projeleri hakkında yapmış olduğumuz röportajlara aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

LoyalGo - Müşteri Sadakat Yazılımı

TalkBuddy - Kriter Tabanlı Sosyal Ağ

A 3D Game Controlled by Leap Motion System

Bedava Lazım - Ücretsiz Eşya Listeleme ve Arama Platformu

Ne Yesek? - Sosyal Yemek Platformu

Gamemons - Oyuncular için Sosyal Ağ

Prizzo - Enerji Tasarruf Sistemi

Akıllı Kilit Sistemleri

Smart Personal Organizer - Akıllı Ajanda Uygulaması

Ticket System Implementation via RFID

YORUMLAR