Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3 Yayınlandı!

Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3 programlarının kararlı sürümleri çıkışını gerçekleştirdi. İşte söz konusu yazılımların sunduğu özelliklerin detayları!

Adobe güçlü özelliklerle donattığı Flash Player 11  ve AIR 3'ün kararlı sürümlerini bugün yayınladı. Yeni sürümler 2D ve 3D grafik performansıyla öne çıkıyor. Peki, popüler programların yeni sürümleri kullanıcılara neler sunuyor? Bu yazıda merak edilen soruları cevaplayacağız.

Google Chrome'da Flash Player Nasıl Etkinleştirilir?
İNTERNET

Google Chrome'da Flash Player Nasıl Etkinleştirilir?

Google Chrome Flash etkinleştirme nasıl yapılır? Chrome'da Flash oyun açma ve oynama için takip etmeniz gereken adımları, kullanabileceğiniz web tarayıcılarını, web sitelerini ve eklentilerini bu makalede ayrıntılı olarak sıraladık.

Adobe Flash Player 11 ve AIR 3 Özellikleri Neler?

Stage 3D ismi verilen bu grafik motoru, yüksek görüntü kalitesiyle akıcı görüntüyü bir araya getirerek, zengin web tecrübesi iddiasına yeni bir boyut katıyor. Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3'ün "konsol kalitesinde oyun keyfi" iddasının altında da bu teknoloji yatıyor.

Stage 3D, bir önceki AIR 2 ve Flash Player 10 sürümlerinden tam 1000 kat yüksek bir grafik işleme (render) yeteneğine sahip. Bu yeni teknolojiyle 3D oyun ve animasyon keyfi internet tarayıcınıza geliyor. Bu teknolojiyle hazırlanmış Zombie Tycoon oyununun demo videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni sürümlerle beraber Adobe Android, Apple iOS ve BlackBerry Tablet OS mobil işletim sistemleri için Stage 3D desteğini de duyurdu. Kısacası yeni özelliklerden bu mobil cihaz kullanıcıları da yararlanabilecek. Ayrıca Adobe Flash Player 11 ve Adobe AIR 3'e Windows 7, Mac OS ve Linux işletim sistemleri için 64-bit desteği getirildi.

H.264/AVC video standardı kullanarak daha yüksek gerçek zamanlı video kalitesi yakalamak için geliştirilen sürümler sayesinde, video konferans ve canlı video yayını performanslarında önemli ilerlemeler kaydedildi. Bununla beraber Adobe AIR 3'e gelen Android cihazlar için ön kamera desteği daha zengin video sohbet deneyimleri vaat ediyor.

Flash Player ve AIR'in yeni sürümleri en yeni grafik teknolojilerini web tarayıcımız ve uygulamalar üzerinden yüksek performansla deneyimlememizi sağlıyor. Programların yeni sürümlerini hemen indirerek test edebilirsiniz.

YORUMLAR