Adsense Başvurularınızın Reddedilmesinin Sebepleri

AdSense başvurularınızın sürekli reddedilmesinden şikayetçiyseniz aşağıdakilerden birini ihmal ediyor olabilirsiniz.

Google AdSense, bloglarınızdan veya YouTube kanallarınızdan para kazanmanız için en önde gelen seçeneklerden biridir ancak başvurunuzun olumlu sonuçlanması o kadar da kolay değildir. AdSense başvurularınızın sürekli reddedilmesinden şikayetçiyseniz aşağıdakilerden birini ihmal ediyor olabilirsiniz.

AdSense başvurularınızı henüz bir haftalık bloglar veya YouTube kanalları ile kabul ettiremezsiniz. Google, yeni açılan blogların veya YouTube kanallarının genellikle yetersiz olduğunu düşünebilir ve başvurunuzu değerlendirmeden geçirmeyebilir. Yeni açılan YouTube kanallarınızın ya da bloglarınızın içerikleri Google için yeteri kadar çok değildir. Başvurunuzun yüzde yüz onaylanması için özgün, kendinize has üslubunuzla sunduğunuz içerikler ile Google’nin karşısına çıkmalısınız.

Diğer firmaların reklamları ile blogunuzu reklam çöplüğüne döndürmeniz de Google AdSense başvurunuzun kabul edilmemesi için bir gerekçedir. Bunun para kazanmanız için iyi bir yol olduğunu düşünebilirsiniz ancak reklamdan geçilmeyen blogunuz, hem kullanıcılar hem de AdSense açısından çöplükten başka bir şey değildir. Blogunuzdaki yoğun reklamlardan kurtulduktan sonra Google AdSense başvurunuzu gönderin.

Bir diğer ihtimal, kanalınızda veya blogunuzda uygunsuz içeriklere yer vermenizdir. Yetişkinlere yönelik içerikler, telif yasalarına aykırı içerikler, hack ile alakalı içerikler, uyuşturucu ve uyuşturucuyu çağrıştıran içerikler, AdSense başvurunuzun reddedilmesi için yeterli sebeplerdir.

Adsense başvurusu sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli husus, reddedilmeleriniz üzerine tekrar tekrar başvurmamanızdır. Yukarıdaki etkenleri göz önünde bulundurarak kanalınızı veya blogunuzu yeniden ele almalı ve Google’nin sizi reddetmesi için ortada hiçbir neden bırakmamalısınız.

Google Adsense bağlantısına tıklayarak siz de kendi hesabınız için başvurunuzu yapabilirsiniz.

Google Adsense Hangi Durumlarda Yaptırım Uyguluyor?
İNTERNET

Google Adsense Hangi Durumlarda Yaptırım Uyguluyor?

{mediaId=437118} Web sitelerinin önemli gelir kapılarından biri olan Google Adsense’nin alan adı bazlı yaptırımlarına karşı alınabilecek önemleri ve itiraz yollarını bu yazımızda derlemeye çalıştık.

Google AdSense Nedir, Ne İşe Yarar?
NASIL YAPILIR

Google AdSense Nedir, Ne İşe Yarar?

Google AdSense nedir, ne işe yarar soruları, yeni bir internet sitesi kuran ya da YouTube kanalı açan kişilerin en fazla merak ettiği soruların başında geliyor.

Adsense, Maksimum Üç Reklam Kuralını Kaldırdı! Yayıncılar Şimdi Ne Yapmalı?
NASIL YAPILIR

Adsense, Maksimum Üç Reklam Kuralını Kaldırdı! Yayıncılar Şimdi Ne Yapmalı?

Google Adsense web site sahiplerinin muzdarip olduğu bir konuda önemli bir adım atarak sayfa başı maksimum 3 reklam kuralını değiştirdi.

YORUMLAR