Android 11 Beta Güncellemesi Yenilikleri ve Android 11 İndirme - Yükleme Adımları

Android 11 beta ile gelen yenilikler, yeni özellikler ve Android 11 nasıl indirilir ve yüklenir? blog yazımızda.

Erkan Calp -

Android 11 beta indirilmeye açıldı! Google, Pixel telefon kullanıcıları için Android 11 beta sürümü indirmeye açtı. Şimdilik sadece Pixel telefon kullananlar Android 11 yeniliklerini, Android 11 özelliklerini deneyimleyebiliyor olsa da Google, Android 11 beta programını başlatacaktır. Android 11 beta ile gelen yenilikler ve Android 11 güncellemesi alacak telefonlar listesi blog yazımızda.

Google, Pixel telefon kullanıcıları için Android 11 beta sürümünü yayınladı. Android 11, çok fazla yeni özellik getirmiyor, bunun yerine mevcut özellikleri süsleyerek daha iyi kullanıcı deneyimi sunuyor. Konuşmalar, öncelikli konuşmalar, balonlar, bildirimler, rahatsız etme, medya kontrolleri Android 11 betanın en iyi özellikleri arasında.

Android 11 Beta İle Gelen Yenilikler

Google, Android 11 beta güncellemesini üç bölüme ayırdı: Kişiler, Kontroller ve Gizlilik. Google, Android blogunda “Android’i daha fazla kullanıcı merkezli ve etkileyici hale getiriyoruz, telefonlarımızda konuşma şeklini yeniden tasarlıyoruz ve hayatınızdaki en önemli kişileri tanıyabilen ve önceliklendirebilen bir işletim sistemi yapıyoruz.” notunu düşüyor. Şimdi, Android 11 beta güncellemesi ile gelen yeniliklere geçelim:

Android 11 beta güncellemesi ile Google, sohbet deneyimini iyileştirmenin ve kullanıcılara daha fazla kontrol sağlamanın yanı sıra birçok gizlilik özelliği getiriyor. Gizlilik özelliklerinden bazıları:

Android 11 Beta Nasıl İndirilir ve Yüklenir?

Android 11 beta güncellemesi, Pixel 2/2 XL, Pixel 3/3 XL, Pixel 3a/3a XL ve Pixel 4/4 XL modelleri için indirilmeye açıldı. Android 11 beta indirip yüklemenin en kolay yolu Android Beta Programı’na katılmak. Android 11 beta indirme ve yükleme adımları:

Android 11 Güncellemesi Alacak Cihazlar

Android 11 güncellemesini alacak telefonlar listesi, üreticiler Android 11 güncelleme takvimini açıkladıkça güncellenecektir.

Android 11 Alacak Google Pixel Telefonlar

Android 11 Alacak Samsung Telefonlar

Android 11 Alacak Nokia Telefonlar

Android 11 Alacak OnePlus Telefonlar

Android 11 Alacak Xiaomi Telefonlar

Android 11 Alacak POCO Telefonlar

Android 11 Alacak Huawei Telefonlar

Android 11 Alacak Realme Telefonlar

Android 11 Alacak OPPO Telefonlar

Android 11 Alacak Vivo Telefonlar

Android 11 Alacak Sony Telefonlar

Android 11 Alacak LG Telefonlar

Android 11 Alacak ASUS Telefonlar

Benzer İçerikler

YORUMLAR