Android 11 Özellikleri (Gelen Yenilikler)

Android 11 Developer Preview yayınlandı. İşte Android 11 özellikleri, Android 11 ile gelen yenilikler

Erkan Calp -

Android 11 Developer Preview yayınlandı, Pixel 2 ve üzeri cihazlara Android 11 indirilip yüklenebiliyor. Android 11 özellikleri Google tarafından resmi olarak henüz açıklanmadı ancak ilk Android 11 geliştirici ön izleme sürümünün yayınlanmasıyla Android 11 özellikleri ortaya çıktı. İşte Android 11 ile gelen yenilikler

Android 11 özellikleri ne olacak? Android 11 ne zaman çıkacak? Android 11 güncellemesi alacak telefonlar hangileri olacak? Android 11 ismi ne olacak? Google’ın yeni mobil işletim sistemi Android 11 hakkında bilmediğimiz, resmi olarak yanıtını duymayı beklediğimiz çok soru var. Sürpriz bir şekilde geçtiğimiz gün Google, Android 11 indirmeye açtı. Geliştiriciler için yayınlanan ilk Android 11 sürümü Google Pixel 2 ve daha yeni modellere kolayca indirilip kurulabiliyor. Peki, Android 11 özellikleri neler? İlk sürümde göze çarpan Android 11 yenilikleri:

Android 11 Özellikleri - Android 11 ile Gelen Yenilikler

Android 11 Ne Zaman Çıkacak? - Android 11 Çıkış Tarihi

Peki, Android 11 ne zaman çıkacak? Android 11 final sürümü ne zaman gelecek? Google, Android 11 Developer Preview programını Şubat 2020 itibarıyla başlattı. Mart, Nisan, Mayıs ayında beta sürümleri yayınlanacak. Haziran ayında finale en yakın sürüm hazır olmuş olacak. Üçüncü çeyrekte Android 11 final sürümü yayınlanmış olacak.

Benzer İçerikler

YORUMLAR