Android 15 Tabanlı HyperOS Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar

Xiaomi Android 15 tabanlı HyperOS güncellemesi alacak akıllı telefonları açıkladı. İşte güncelleme alan Xiaomi, POCO ve Redmi modelleri.

Ayşin Demirer -

Xiaomi, ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin Xiaomi, POCO ve Redmi markaları altında sayamayacağımız kadar çok telefonu var. Peki söz konusu telefonlardan hangisi Android 15 güncellemesi alacak?

Bildiğiniz üzere Xiaomi, bir süre önce uzun süredir kullandığı Android tabanlı MIUI işletim sisteminin yerini HyperOS isimli bir arayüze bırakacağını açıkladı. Peki, Android 15 tabanlı HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO akıllı telefon modelleri hangileri?

Mobil

Android 15 Tabanlı One UI 7.0 Güncellemesi Alacak Samsung Telefonlar!

Android 15 Tabanlı HyperOS Güncellemesi Alacak Xiaomi, Redmi ve POCO Akıllı Telefonlar

Android güncellemeleri konusunda adından çok söz ettiren Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin HyperOS güncellemesi alacak telefonlarının performansı da çok merak ediliyor.

Xiaomi HyperOS güncellemesi telefonları, yenilenmiş sistem uygulamalarına sahip olacak. Aynı zamanda gelişmiş arayüzü ve birtakım ek özellikleriyle de akıllı telefon kullanıcılarının dikkatini çekeceğe benziyor. Kilit ekranı, saat stilleri, duvar kağıtları, yazı tipleri ve widget’lar HyperOS güncellemesi sayesinde daha çok gelişmiş özelliklerden oluşacak.

Modern tasarımlı kontrol merkezi de güncellemenin sunduğu önemli avantajlar arasında yer alıyor. HyperOS güncellemesi, 8.75 GB’lık alan kapladığı için selefleriyle kıyaslandığında güç tüketimi daha azdır. Dolayısıyla yeni sürüm güç tüketimi konusunda da çok avantajlıdır.

HyperOS alacak telefonlar şöyle sıralanabilir:

1. HyperOS Güncellemesi Alacak Xiaomi Telefonlar

HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar:

2. HyperOS Güncellemesi Alacak POCO Telefonlar

Android 15 tabanlı HyperOS güncellemesi alacak POCO telefonlar şu şekilde sıralanabilir:

3. HyperOS Güncellemesi Alacak Redmi Telefonlar

HyperOS güncellemesi alacak Redmi telefonlar şunlardır:

Benzer İçerikler

YORUMLAR