En İyi Dövüş Oyunları - 2024

Dövüş oyunları oynamak isteyen fakat hangi oyunu oynayacağı konusunda kararsız kalan kişiler için bir liste hazırladık.

En İyi Dövüş Oyunları - 2024

Dövüş oyunları oynamak isteyen fakat hangi oyunu oynayacağı konusunda kararsız kalan kişiler için bir liste hazırladık. Listede birbirinden başarılı yapımlar bulunuyor. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve yeni video oyunlarını keşfedebilirsiniz.

Video oyunu oynamak, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için en eğlenceli aktivitelerden bir tanesidir. Dövüşten RPG'ye maceradan aksiyona MOBA'dan simülasyona kadar pek çok türde oyun bulunuyor. Peki, dövüş türünde en başarılı yapımlar hangileri? Bu yazıda en iyi dövüş oyunu önerileri listesi hazırladık.

Dövüş Oyunları Listesi

  • Tekken 8
  • Street Fighter 6
  • Mortal Kombat 1
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3
  • Tekken 7
  • Injustice 2
  • Brawlhalla
  • SoulCalibur VI
  • Street Fighter 5
  • Mortal Kombat 11
  • Dragon Ball FighterZ
  • The King of Fighters XIV
  • BlazBlue: Cross Tag Battle
  • Marvel vs. Capcom: Infinite
  • Samurai Shodown 5 Special
  • Midnight Fight Express
  • Skullgirls

En İyi Ücretsiz Online Aksiyon Oyunları - Dev Liste
OYUN

En İyi Ücretsiz Online Aksiyon Oyunları - Dev Liste

Steam Türk Lirasını kaldırıp dolar ile ödeme aldığından beri pek çok kişi ücretsiz oyunlara yönelmek istiyor. Hiçbir ücret ödemeden bizleri uzun saatler boyunca eğlendirebilecek olan bu oyunlara olan ilgi her zamankinden daha fazla gibi gözüküyor.

Dövüş oyunu önerileri listesinde yer alan yapımların ayrıntılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Tekken 8

Bandai Namco Studios tarafından  geliştirilen Tekken 8 isimli oyun 2024 yılının ocak ayında piyasaya sürüldü. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S üzerinden oynanabilen yapımda çok sayıda karakter bulunuyor. Oyun ayrıca 92 Metacritic puanıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Tekken 8 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Tekken 8 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Tekken 8 sistem gereksinimleri, Bandai Namco'nun yeni dövüş oyununu satın almak isteyen oyuncular için oldukça önemlidir çünkü bilgisayar, oyunun gereksinimlerini karşılayamıyorsa kasma ve donma problemleri yaşanır.

Street Fighter 6

Capcom tarafından geliştirilen ve yayımlanan Street Fighter 6, 2023 yılının haziran ayında piyasaya sürüldü. En iyi dövüş oyunları denildiğinde akla gelen ilk yapımlardan biri olan yapımda üç farklı mod ve çeşitli karakterler bulunuyor. Her karakterin birtakım yetenekleri mevcut.

Mortal Kombat 1

Etkileyici grafikleri ve başarılı oynanış sistemiyle dikkat çeken Mortal Kombat 1, NetherRealm Studios tarafından geliştirildi. 2023  yılının eylül ayında piyasaya sürülen oyunun yayıncılığını Warner Bros. Games üstlendi. En iyi dövüş oyunları arasında yer alan yapımda Scorpion'dan Sub-Zero'ya kadar pek çok karakter mevcut.

Mortal Kombat 1 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?
OYUN

Mortal Kombat 1 Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Mortal Kombat 1 sistem gereksinimleri, tüm dünyada oldukça popüler olan serinin yeni oyununu oynamak isteyen pek çok oyuncu tarafından oldukça merak ediliyor.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Marvel ve Capcom'dan She Hulk, Wolverine, Captain America, Iron Man, Ryu, Thor, Chun-Li ve Wesker dahil olmak üzere çeşitli karakterlerin yer aldığı oyun 2017 yılında piyasaya sürüldü. Başarılı oynanış sistemiyle dikkat çeken yapımda kombo sistemi de mevcut.

Tekken 7

Dünyanın en popüler oyun serilerinden bir tanesi olan Tekken 7, 2017 yılının haziran ayında piyasaya sürüldü. Bandai Namco tarafından Unrel Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen ve yayımlanan oyunda çok başarılı oynanış mekaniği bulunuyor. Bu, oyunun akıcı bir şekilde oynanabilmesini mümkün hâle getiriyor.

Injustice 2

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice 2, DC Comics evreninde yer alan süper kahramanlar ile dövüşebilmenize imkân tanıyan oldukça popüler bir yapımdır. En iyi süper kahraman oyunları arasında yer alan Injustice 2'nin PC, Xbox One, PlayStation 4, iOS ve Android sürümleri mevcut.

Çoğu oyuncu tarafından oldukça beğenilen oyunda Poison Ivy, The Joker, Harley Quinn, Batman, Superman, Supergirl, Green Arrow, Aquaman, Wonder Woman ve Catwoman dahil olamak pek çok karakter yer alıyor.

Brawlhalla

Oynaması ücretsiz olarak sunulan Brawlhalla, 8 oyuncuya kadar destekleyen platform dövüş oyunudur. Çapraz platform desteği sayesinde diğer platformlarda yer alan oyuncularla da mücadele edebilirsiniz. Popüler yapımda yer alan oyun modları, uzun süre eğlenceli zaman geçirilmesine olanak tanıyor.

SoulCalibur VI

Oldukça başarılı bir oynanış sistemine sahip olan SoulCalibur VI'da Astaroth, Azwel, Siegfried Schtauffen, Chai Xianghua gibi karakterlerin yanı sıra The Witcher serisinden tanıdığımız Geralt of Rivia da bulunuyor. Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayımlanan SoulCalibur VI, en iyi dövüş oyunları arasında yer alıyor.

Street Fighter 5

Dövüş oyunu denildiğinde akla ilk gelen oyun serilerinden biri olan Street Fighter 5, 2016 yılında çıkmış olmasına rağmen günümüzde hâlâ popülerliğini devam ettiriyor. Capcom tarafından geliştirilen ve yayımlanan yapımda Ryu, Laura, Ken Masters, M. Bison ve Chun-Li dahil olmak üzere pek çok karakter mevcut.

Mortal Kombat 11

Sahip olduğu Fatality ve Brutality hareketler ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Mortal Kombat 11'de Baraka, Jade, Kabal, Sub-Zero, Sonya Blade, Scorpion, Skarlet dahil çeşitli karakterler bulunuyor ve her karakter çeşitli güçlere sahip. Kaliteli grafiklere sahip olan oyun atmosferi başarılı şekilde yansıtıyor.

Dragon Ball FighterZ

En iyi anime oyunları arasında yer alan Dragon Ball FighterZ'da Dragon Ball evreninden tanıdığımız Beerus, Captain Ginyu, Frieza gibi karakterler yer alıyor. Anime tarzı grafikleri ile dikkat çeken oyunda ses ve oynanış konusunda oldukça başarılı durumda. Arc System Works tarafından geliştirilen yapımda ayrıca kombo sistemi de bulunuyor.

The King of Fighters XIV

Dövüş oyunları listesinde bulunan The King of Fighters XIV, eğlenceli zaman geçirebileceğiniz oldukça başarılı yapımdır. Tek oyunculu modun yanı sıra çevrim içi moda da sahip olan oyunda anime tarzı grafikler bulunuyor. Çeşitli karakterlerin yer aldığı The King of Fighters XIV'te başarılı oynanış mekaniği mevcut.

BlazBlue: Cross Tag Battle

Arc System Works tarafından geliştirilen ve yayımlanan BlazBlue: Cross Tag Battle, Keystone isimli değerli bir taşı ele geçirmek için mücadele eden dört farklı grubu konu alıyor. 2D dövüş oyunu, oyunculara eğlenceli zaman geçirmesine olanak tanıyor. 2019'da çıkan yapım tıpkı Dragon Ball FighterZ gibi anime tarzı grafiklere sahip.

Marvel vs. Capcom: Infinite

İki farklı evrendeki karakterleri bir araya getiren Marvel vs. Capcom: Infinite isimli oyunda Black Widow, Doctor Strange, Hulk, Thor, Spider-Man, Thanos, Arthur, Chun-Li, Nemesis ve Ryu gibi karakterler bulunuyor. Capcom tarafından geliştirilen ve yayımlanan yapımda kombo sistemi de mevcut.

Samurai Shodown 5 Special

Hazırladığımız listenin son sırasında Samurai Shodown 5 Special yer alıyor. Uzun yıllar önce piyasaya sürülen yapım, klasik dövüş oyunudur. 28 farklı dövüşçüye sahip olan yapım, Yuki Enterprise tarafından geliştirildi. Eski yapımlardan hoşlanıyorsanız Samurai Shodown 5 Special'a göz atabilirsiniz.

Dünya çapında çok sayıda oyuncu tarafından beğenilen yapımı oynayabilmek için belirlli bir ücret ödeyerek satın almanız gerekiyor. Satın alma işleminin ardından oyunu indirip oynayabilirsiniz.

Midnight Fight Express

En iyi dövüş oyunları arasında yer alan Midnight Fight Express'te karşınıza çıkan düşmanları döverek ilerliyorsunuz. İzometrik kamera açısına sahip olan video oyunu Jacob Dzwinel tarafından geliştirildi. Yayıncılığını Humble Games'in üstlendiği yapım 2022 yılında piyasaya sürüldü.

Skullgirls

Hidden Variable Studios tarafından geliştirilen oyun 2013 yılında satışa sunuldu. Yayıncılığını Autumn Games'in üstlendiği yapımda çeşitli karakterler mevcut. 83 Metacritic puanıyla dikkat çeken oyunda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Gözlemlenebilir Evrenin En İyi Hack and Slash Oyunları
OYUN

Gözlemlenebilir Evrenin En İyi Hack and Slash Oyunları

Günümüzde maalesef ki artık eskisi kadar Hack and Slash oyunu göremiyoruz. Popülerliğini her geçen gün kaybeden bu oyun türünün bir hayranıysanız bu liste sizi çok memnun edecek.

Bu yazıda PC'de oynayabileceğiniz en başarılı dövüş oyunları listesi hazırladık. Listede yer alan yapımlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11, dövüş oyunudur.

TEKKEN 8

TEKKEN 8

Oyuncular tarafından çokça beklenen dövüş oyunu TEKKEN 8, yeni nesil grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle birlikte oyuncularla buluştu!

Street Fighter 6

Street Fighter 6

Bir dövüş oyunu efsanesi olan Street Fighter 6’yı hemen indirin ve ikonik karakterler ile açık dünyayı keşfe dalın.

Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1, yenilenmiş karakterleri ve yepyeni dövüş sistemi ile beraber oyuncularla buluştu.

Tekken 7

Tekken 7

Tekken 7 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag Battle, bilgisayar üzerinde oynanabilen iki boyutlu bir dövüş oyunudur.

DRAGON BALL FighterZ

DRAGON BALL FighterZ

DRAGON BALL FighterZ, ünlü animenin resmi dövüş oyunu

THE KING OF FIGHTERS XIV

THE KING OF FIGHTERS XIV

THE KING OF FIGHTERS XIV bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

SoulCalibur VI

SoulCalibur VI

SoulCalibur VI, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden oynanabilecek, kendine has bir tarzı olan dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

Skullgirls

Skullgirls

Skullgirls eski dövüş oyunlarına benzer oynanışa sahip, hızlı ve dinamik bir bağımsız dövüş oyunudur.

Street Fighter 5

Street Fighter 5

Street Fighter 5 klasik dövüş oyunu serisinin yeni oyunudur

ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3

ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3

ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Injustice 2

Injustice 2

Injustice 2'de süper kahramanların dövüşüne tanık oluyoruz

Samurai Shodown 5 Special

Samurai Shodown 5 Special

Samurai Shodown 5 Special klasik bir atari oyunudur

Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

Midnight Fight Express

Midnight Fight Express

Midnight Fight Express ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.

YORUMLAR