Android Telefonlarda AirPods Nasıl Kullanılır?

AirPods'larınızı sadece Apple cihazlarda değil Android cihazlarınızda da kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte, nasıl yapabileceğinizi anlattık!

İmge Kaplan -

Apple’ın Bluetooth kulaklık modeli AirPods her ne kadar iPhone, iPad gibi Apple cihazlarla özdeşleşmiş bir ürün olarak bilinse de aslında Bluetooth özelliği sayesinde farklı cihazlarda da kullanılabiliyor.

Telefonunuzu AirPods ile eşleştirmek için Bluetooth destekli bir cihaza sahip olmanız yeterli oluyor. AirPods’un temel özellikleri Android telefonlarda çalışırken bazı özellikler devre dışı kalıyor.

Apple cihazların birbiriyle eşleştirilmesi ve veri aktarımının sağlanması konusundaki kolaylıklar, markanın en sevilen özellikleri arasında yer alıyor. Bunun yanında AirPods’u Android bir cihaza bağlamak da oldukça basit. İşte, Android telefonlarda AirPods kullanmak isteyenlerin bilmesi gerekenler!

AirPods Android Bir Cihazla Nasıl Eşleştirilir?

AirPods Kulaklıkların Hangi Özellikleri Android’de Çalışır?

AirPods Kulaklıkların Hangi Özellikleri Android’de Çalışmaz?

Mobil

Kaybolan AirPods Nasıl Bulunur

AirPods Kulaklıkların Android Cihazlardaki Performansı

Android’de AirPods kullananlar müzik ve ses deneyimlerini farklı şekillerde değerlendiriyor. Bazıları ses kalitesi adına herhangi bir sorun yaşamadığını belirtirken bazı kullanıcılar kulaklığın Apple cihazlardaki kadar iyi performans vermediğini düşünüyor.

AirPods’un Apple cihazlarda sunduğu bazı özellikler Android’de sunulmadığı için kulaklığı bu özelliklerden ve Apple’ın kendi kullanıcılarına sunduğu kolaylıklardan yararlanmak amacıyla alan kişilerin, AirPods’u kullanmak için Android yerine Apple cihazları tercih etmesi öneriliyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR