Apple'ın 21 Mart Etkinliğinde Tanıtılması Muhtemel Olan Cihazlar

Apple'ın 21 Mart'ta kendi yerleşkesinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması muhtemel cihazları sizin için derledik.

Apple'ın 21 Mart Etkinliğinde Tanıtılması Muhtemel Olan Cihazlar

Geçtiğimiz gün duyurduğumuz gibi Apple'ın 21 Mart etkinliği artık kesinleşti. Peki, bu etkinlikte karşımıza neler çıkacak?

Apple, 21 Mart'ta kendi yerleşkesinde özel bir etkinlik düzenleyecek ve son teknoloji ürünlerini burada görücüye çıkaracak. Hakkında bir çok dedikodu yapılan etkinlik, geçtiğimiz günlerde Apple tarafından basılan davetiye ile resmiyet kazanmıştı. "Let us loop you in" sloganıyla etkinliği duyuran Apple'ın bu etkinlikte süprizler yapması da bekleniyor.

Apple'ın etkinliğine kısa bir zaman kaldı ve şimdiden Apple'ın ürünleri merak konusu oldu. Apple'ın etkinliğinde muhtemelen tanıtılması beklenen cihazların başında ise 4 inç'lik iPhone olması bekleniyor. 

4 inç'lik iPhone

Son zamanlarda hakkında çok fazla dedikodu yapılan 4 inç'lik iPhone, bu etkinlik ile resmiyet kazanabilir. Yüksek performans, küçük boyut ve düşük bütçe ile gelmesi beklenen bu telefonun 21 Mart'ta tanıtılmasına bir çok analist kesin gözle bakıyor. iPhone SE adını alması beklenen telefon daha öncelerde de iPhone 5SE ve iPhone 6C adlarıyla da anılmıştı. 

Apple'ın 4 inç'lik iPhone tasarımının iPhone 6 serisine yakın olması bekleniyor. Telefonun tıpkı iPhone 6 ve iPhone 6s'deki gibi yuvarlak kenarlı bir tasarıma sahip olacağı tahmin ediliyor. Roze altın, altın, uzay grisi ve gümüş renklerde olması beklenen telefon, ülkemizde ortalama 2000 Lira gibi bir etikete sahip olabilir.

Küçültülmüş iPad 

Apple'ın etkinliğinde 9.7 inç ekrana sahip bir tablet tanıtılacağı neredeyse kesinleşti. Pro ya da Air serisinden hangisine ait olduğu henüz bilinmeyen tablet, sahip olduğu özelliklerle de üst düzey performans vaad edecek. Tabletin dört hoparlör, kalem desteği ve yüksek RAM ile kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor. Ayrıca ek olarak klavye bağlantısı da bu tablette yer alabilir.

Apple Watch Aksesuarları

Apple Watch piyasaya çıkalı neredeyse 1 sene oldu. Apple'ın bu etkinliğinde Apple Watch 2 tanıtılmayacak olsa da şirket Apple Watch sahiplerini sevindirebilir. Apple'ın bu etlinlikte tanıtacağı çeşitli renklerde saat kayışlarıyla kullanıcılarını sevindirmesi bekleniyor. Ayrıca watchOS 2.2 sürümünün de bu etkinlikte tanıtılacak olması ihtimaller dahilinde. Öte yandan yeni Apple Watch bu yılın sonlarına doğru karşımıza çıkacak.

iOS 9.3

Apple'ın yeni işletim sistemi sürümü radikal değişikliklere sahip olmayacak olsa da ufak tefek önemli özelliklere sahip olacak. iOS'un son sürümü iPad ve iPhone'lara özel geliştirilen Night Shift ve Touch ID ile korunan notları oluşturabilme gibi önemli özelliklere sahip olacak. Ayrıca iPad'lerin eğitim amaçlı kullanımını sağlayacak araçlar da bu güncellemede yer alacak.

Apple'bakalım, sloganında söylediği gibi bizleri şaşırtmayı başarabilecekler mi?

Apple'ın 21 Mart Etkinliği Etkinlik Programı Belli Oldu

Apple’ın Çöpe Attığı iPhone Tasarımlarını Gün Yüzüne Çıkarıyoruz


YORUMLAR