Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012

Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012 İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek ve bilişim teknolojilerinde önde gelen isimlerle şirketleri bir araya getirecek.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012

Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012 7-8 Aralık 2012 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde düzenlenecek ve bilişim teknolojileri meraklılarını, sektör temsilcilerini ve şirketleri beşinci defa bir araya getirecek.

İşletmelerden tutun da günlük hayata kadar pek çok alanda işlerimizi kolaylaştıran bilişim teknolojilerinin ticaretteki uygulamaları, en son geliştirilen yöntemleri ve ekonomi ile teknoloji arasındaki ilişkilerin hepsi Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012’de bilişim şirketleri, internet uzmanları ve akademisyenler tarafından değerlendirilecek.

Etkinlik sırasında değerlendirilecek olan internet, dijital pazarlama, mobil teknolojiler, sosyal medya, e-ticaret, bilginin gücü gibi pek çok bilişim konusu panel ve seminerlerle birlikte katılımcılara sunulacak. Bunun yanında Bilişim Teknolojileri Zirvesi 2012 içerisinde Sosyal Medya Ödülleri’ni de barındırıyor. Böylece internet sektörünün tüm önde gelenleri belirlenerek sponsor şirketlerle de bir araya getirilecek.

Zirvede sadece panel ve seminerler değil aynı zamanda bilişim firmalarının en son teknolojilerini gösterdikleri alanlar, workshoplar ve networking aktiviteleri de yer alacak. Etkinliğe katılım göstermek ve tüm bu bilişim ile teknolojiye dair değerli bilgi ile çalışmalara ulaşmak için zirve sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi'ne gerçekleştireceğimiz ziyaretin ardından sizlere etkinlikten tüm detayları yine bu sayfamız aracılığıyla aktaracağız.

YORUMLAR