İnternete Verdiğiniz Paraya Değecek Web Siteleri

İnternete verdiğiniz paraya değecek web sitelerini sizler için derledik. Mutlaka bilmeniz gereken bu web siteleri hangileri? Gelin birlikte bakalım.

İnternet dünyasında o kadar web sitesi bulunmaktaki hangi birine girmemiz gerektiği konusunda emin olmayabiliriz. İnternet ortaya çıktığından bu yana binlerce web sitesi internet ãlemine katıldı ve katılmaya devam etmekte. İnternete verdiğiniz paranın değmesini sağlayacak web sitelerini sizler için yazdık. Peki, bu siteler hangileri, mutlaka bilmeniz gereken web siteleri neler gelin birlikte bakalım.

İnternete Verdiğiniz Paraya Değecek Web Siteleri

  • Gaste Arşiv
  • Radiooooo
  • Cybermap/Kaspersky
  • Tunefind
  • Flightradar24
  • Al Gahaku
  • LifeAt Spaces
  • OCEARCH
  • EmuOS
  • Astronaut
  • Stain Solutions
  • Localingual
  • SOCIAL BLADE
  • Geoguessr
  • News in Levels

Gaste Arşivi

Eski gazeteleri merak ediyorsanız ve okumak istiyorsanız birçok gazeteye arşivleyen web sitesini ziyaret edebilir ve geçmişte neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

Radiooooo

Bu web sitesi sayesinde 1900 yılından bugüne kadar radiolarda çalan şarkıları dinleyebilir ve eski günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Dünya haritası üzerinde istediğiniz ülkeyi ve yılı seçip o yıllarda radioda çalan parçaları rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Karspersky/Cybermap 

Dünya üzerinde sürekli siber saldırı gerçekleşmekte siber saldırıların nerelere yapıldığı, en çok hangi ülkeye saldırıldığını merak ediyorsanız Kaspersky'nin canlı siber saldırıları gösteren wep adresine göz atabilirsiniz.

Tunefind

Filmler de dizilerde çalan müzikler izleyicileri çok etkilemektedir. Hatta birçok izleyici filmi ya da diziyi izledikten hemen sonra o eserde çalan müzikleri araştırmaktadır. Tunefind web sitesi sayesinde aradığınız film/dizi müziklerini çok rahat bir şekilde bulabilir ve internete verdiğiniz paranın hakkını alabilirsiniz.

İlk Saati Kuran Kişi Saatin Kaç Olduğunu Nereden Biliyordu?
İNTERNET

İlk Saati Kuran Kişi Saatin Kaç Olduğunu Nereden Biliyordu?

Hayatımızın bir vazgeçilmezi olan saatler çok uzun yıllar önce keşfedilmiştir. İnsanlar zamanı anlamlandırmaya çalışıyor ve hayatlarına bir düzen oturtmak istiyordu.

Flightradar24

Dünya üzerindeki uçan tüm uçakları canlı bir şekilde izleyebilceğinizi biliyor muydunuz? Fligtradar24 sayesinde ücretsiz bir şekilde gökyüzündeki tüm uçakları canlı bir şekilde görebilir nereden nereye uçuyor, hangi marka model uçak öğrenebilirsiniz. 3D izlenimi sayesinde uçağın 3 boyutlu görünümü görebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Al Gahaku

Ünlü bir ressam sizin resminizi çizdiğinizde nasıl olacağını merak ediyorsanız bu web sitesi tam size göre. Web sitesine giriş yaptığınızda ücretsiz bir şekilde fotoğrafınızı yükledikten sonra bir ressam çizimi ile nasıl resmedildiğinizi görebilirsiniz.

LifeAt Spaces

Evde veya ofis ortamında çalışırken bir yandan manzara seyretmek istiyorsanız bu web sitesi tam size göre. Life At ile birçok manzarayı seçebilir ve kendinize şık bir ortam yaratabilirsiniz. Ayrıca bu web sitesi Spotify'dan müzikler de çalmakta. Özel çalma listesi ile hem manzaranın tadını çıkarabilir hem de keyif verici müzikler dinleyebilirsiniz.

OCEARCH

Dünya üzerindeki bazı hayvanların nerelere seyahat ettiğini merak ediyorsanız Bu web sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederiz. OCEARCH Web sitesi üzerinden hayvanlara bağlanan takip cihazlarıyla hayvanların özelliklerini ve ne kadar mesafe kat ettiklerini görebilirsiniz 

Ölmeden Önce Mutlaka İzlemeniz Gereken Filmler
İNTERNET

Ölmeden Önce Mutlaka İzlemeniz Gereken Filmler

Dünya üzerinde birçok film çıktı, ancak bu filmlerin bazıları çıktıkları yıllarla kalmayıp günümüze kadar geldi.

EmuOS

Eski bir Windows işletim sistemi emülatör'üne sahip olan web sitesi ile ücretsiz onlarca oyun oynayabilir chat kısmından yeni arkadaşlar edinebilir hatta İngilizce pratik yapabilirsiniz. Site kullanıcılara diğer Windows işletim sistemlerini kullanmaya da olanak tanıyor.

Astronaut

Dünyanın en çok video izleme platformlarından biri olan YouTube'da popüler videolara kıyasla çok az izlenen videoları merak ediyorsanız bu web sitesi tam size göre YouTube'un dark web'i olarakta söylenebilecek web sitesi izlenmeyen tüm videoları karşınızda rastgele çıkarmakta internete verdiğiniz parayı sonuna kadar karşılamaktadır.

Stain Solutions

Gündelik hayatta üzerinize dökülen birçok içeceği nasıl temizlerim diye düşünüyorsanız, bu web sitesine gidip üzerinize dökülen içeceğin nasıl temizleneceğini öğrenebilirsiniz. 

Localingual

Türkiye'deki şehirlerde hangi şiveler konuşuluyor merak ediyorsanız bu web sitesi tam size göre, web sitesi üzerinden Türkiye haritasındaki herhangi bir şehre tıklayıp sağ tarafta bulunan menüden ilgili butona tıklayarak şiveleri dinleyebilirsiniz. Ayrıca dünya üzerindeki aksanlara da bakma imkanınız bulunuyor.

SOCIAL BLADE

Youtuber'lar ne kadar kazanıyor merak ediyorsanız bu web sitesini ziyaret ederek YouTuberların ortalama ne kadar kazandıklarını görebilirsiniz. Ayrıca sadece YouTuberlar değil Twitch yayıncılarında ne kadar kazandığını göstermekte.

Geoguessr

Dünya üzerinde Google Maps'te rastgele bir yere seçtiğinizi ve o yeri tahmin etmeye çalıştığınızı düşünün. Bu web sitesi tam bu görevi görmekte rastgele harita üzerinden seçilen konumları kullanıcılar çevredeki üç boyutlu görünüm ile nerede olduklarını bulmaya çalışmakta.

News in Levels

Ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız ve dünyadan haberler okumak istiyorsanız, her seviyeye göre İngilizce haberler bulunan News in levels web sitesinde bir haberi level 1 level 2 veya level 3 olarak seviyenize göre okuyabilirsiniz 

Bu içeriğimizde internete verdiğiniz paraya değecek web sitelerini derledik. Sizler bu listede hangi web sitelerinin bulunmasını isterdiniz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın. Neden rüya görüyoruz merak ediyorsanız yazımıza bir göz atabilirsiniz.

YORUMLAR