Evden Çalışanlara ve Küçük İşletmecilere: Canon imageFORMULA R30

Küçük işletmeler ve home office çalışanlar için ideal ve pratik çözümler sunan bir tarayıcı / yazıcı arıyorsanız: Canon imageFORMULA R30 ile tanışın!

İmge Kaplan -

Home office çalışanlara ve küçük işletmelere yönelik bir ürün önerisi olarak değerlendirebileceğimiz Canon image FORMULA 230 basit işlemler için ozalitçilere gitme zorunluluğunuzu ortadan kaldırıyor.

Kullanımı son derece kolay olan cihazın en önemli özelliklerinden birisi 1 dakikadan daha kısa bir sürede istediğiniz işlemi yapabiliyor olması. 

Kartvizitten faturaya, fotoğraftan A4 belgelere varıncaya kadar farklı boyutlarda çıktı almanızı sağlayan Canon imageFORMULA R30’un teknolojik ve fonksiyonel birçok özelliği bulunuyor.

Canon imageFORMULA R30 Özellikleri

Farklı boyutlardaki belgelerden bilgisayarınıza ve diğer mobil cihazlarınıza hızlı bir şekilde görüntü taramanızı sağlayan Canon imageFORMULA R30’u hem profesyonel olarak iş hayatına yönelik amaçlarla hem de günlük hayatta kullanabilirsiniz.

teknoloji

İster Ofiste İster Evde Kullanın: En İyi Taşınabilir Yazıcı Modelleri

Canon imageFORMULA R30 Fiyatı

Hızlı bir tarayıcı ve yazıcı olma özelliği taşıyan Canon imageFORMULA R30 yurtdışında yaklaşık 330 dolara satılıyor. Küçük ofislerde ve ev tipi kullanıma uygun olarak tasarlanan Canon imageFORMULA 230’un Türkiye fiyatına dair henüz kesin bir açıklama bulunmuyor. Ancak dolar fiyatı üzerinden hesaplama yaparak yaklaşık bir tahminde bulunabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR