Decathlon Riverside 520 E Elektrikli Bisikleti Özellikleri ve Fiyatı

Decathlon'un yeni elektrikli dağ bisikleti, yeni nesil sürüş deneyimi yaşatıyor. İşte, Riverside 520 E'nin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

İmge Kaplan -

Outdoor aktiviteler için farklı kategorilerde ürün seçenekleri sunan Decathlon yeni elektrikli bisiklet modeli ile gündeme damgasını vuruyor.

Riverside 520 E modelini geçtiğimiz günlerde tanıtan markanın bu tasarımı hem amatör hem de profesyonel bisikletçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Bu yazımızda Decathlon’un yeni elektrikli bisiklet modelinin özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihini kaleme alıyoruz. İşte, detaylar!

Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Decathlon Riverside 520 E Özellikleri

Decathlon Riverside 520 E Fiyatı

Henüz Türkiye’de satışı olmayan elektrikli dap bisikletinin yurtdışı fiyatı 1.399 euro olarak belirtiliyor. Yaklaşık 1.524 dolar olduğunu söyleyebiliriz.

Avrupa’da Decathlon’un kendi websitesinden satın alınabiliyor. Bu tutar yaklaşık 44.200 TL’ye denk geliyor. Tabi ki vergi ve diğer ek kalemler hariç.

Türkiye’de ise Riverside 520 modeli markanın kendi sitesinde satışta. Güncel fiyatı 43.500 TL. Yurtdışında ise bu modelin 800 – 1000 euro bandında değişiyor. Bu perspektiften baktığımızda ürünün ülkemizdeki satış fiyatının 60.000 TL civarında olabileceğini tahmin ediyoruz.

Yaşam

Sürmesi En Keyifli Elektrikli Bisiklet Modelleri

Decathlon Riverside 520 E Çıkış Tarihi

Avrupa ülkelerinde aktif satışta olan ürün 2023 yılının bahar aylarında piyasaya sürüldü. Diğer ülkelerde satışa çıkması ise zaman alıyor. Başta İngiltere olmak üzere sırasıyla birçok ülkede satılması planlanıyor.

Türkiye’de ürünün hangi tarihte kullanıcıları ile buluşacağına dair net bir bilgi yok. Yakın bir gelecekte Decathlon’un kendi sitesinde bu ürüne stok açılması bekleniyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR