En Son Teknoloji: Dyson Airwrap Özellikleri ve Fiyatı

Saçların canlı ve parlak görünmesini sağlayan saç şekillendirici Dyson Airwrap özelliklerini sizler için derledik. İşte Dyson Airwrap özellikleri ve fiyatı!

Ayşin Demirer -

Dyson Airwrap; çeşitli aparatlarıyla saçların düzgün şekillendirilmesini sağlıyor. Farklı fırça seçenekleri sayesinde saçlar, kullanıcının istediği şekle hemen girebiliyor. Uzun saçlara göre özel tasarlanan Dyson Airwrap fırçaları, titanyum plaka yardımıyla güçlendiriliyor.

Dyson Airwrap Özellikleri

Dyson Airwrap özellikleri arasında en dikkat çeken nokta titanyum plakalar sayesinde saçların ideal ısıda yıpranmadan şekillendirilmesidir. Dyson Airwrap’ın sert ve yumuşak düzleştirme fırçası; saçların dalgalı, düz gibi kullanıcının isteğine göre şekillenmesine olanak tanıyor.

Otomatik kapanma özelliği, güvenli kullanım olanağı sunuyor. Saçların kabarmadan ve elektriklenmeden şekillenmesini sağlayan özellikse ısı dışında hava etkisinin kullanılmasından kaynaklanıyor.

Uzun saçlar, Dyson Airwrap ile kısa sürede istenilen şekli alabiliyor. Böylelikle kullanıcı zaman açısından da avantajlı oluyor. Farklı işlemler için onlara uygun özellikte başlıklar tasarlanmıştır.

Ergonomik yapısı ve hafifliğinden dolayı seyahatlerde çok kolay taşınabilir. Cihaz saklama kutusunun içinde çok kolay taşınabiliyor.

Yaşam

Dyson’ın İlk Islak Süpürgesi: Dyson Submarine Özellikleri ve Fiyatı

Dyson Airwrap Fiyatı

Konforlu kullanımının yanı sıra zarif tasarımıyla da beğeni toplayan Dyson Airwrap, özel teknolojilerle tasarlanmıştır. Negatif iyonlardan kullanım esnasında destek alıyor. Bu durumda saçların yıpranmasını engelliyor.

Dyson Airwrap fiyatı 12.499 TL. Performans ve fiyat bakımından kullanıcıları memnun ettiğini söylemek mümkün. Özellikle cihazın kurutma makinesi ve şekil verme özelliklerine sahip olması performans açısından kullanıcılardan tam not alıyor.

Yaşam

En Güçlü Robot: Dyson 360 Vis Nav Özellikleri ve Fiyatı

Siz de Dyson Airwrap hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR