Dyson The Supersonic R Saç Kurutma Makinesi Özellikleri ve Fiyatı

Dyson'ın profesyoneller için geliştirdiği saç kurutma makinesi The Supersonic R ile tanışın. İşte, 'R' şeklindeki ergonomik saç kurutma makinesinin özellikleri!

İmge Kaplan -

Dyson’ın yeni saç bakım ürünlerinden biri olan saç kurutma makinesi tanıtıldı. İlk etapta profesyonellerin kullanımına yönelik olarak tasarlanan bu üründe gellişmiş teknolojilerden yararlanılıyor.

Ergonomik tasarımı ile kolay kullanım imkânı sunan makine önceki modeller ile kıyaslandığında çok daha hafif ve yenilikçi. Üst düzey teknolojilerle kuşatılmış, RFID eklentili saç kurutma makinesi ile ilgili tüm detayları bu yazımızda kaleme aldık. İşte, Dyson The Supersonic R’nin özellikleri ve fiyatı!

Yaşam

En Son Teknoloji: Dyson Airwrap Özellikleri ve Fiyatı

Dyson The Supersonic R Saç Kurutma Makinesi Özellikleri 

Dyson The Supersonic R Saç Kurutma Makinesi Fiyatı

Dyson’ın profesyonellere uygun tasarladığı ‘R’ formundaki saç kurutma makinesi 2024 yılının Mart ayında satışa çıkacak. İlk başlarda profesyonellere özel satışı yapılacak. Şu an için belirlenen satış fiyatı ise 569,99 dolar.

Profesyonellerin ardından normal tüketicilere de kısa sürede satışa açılması bekleniyor. Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Dolayısıyla yurt içi satış fiyatı hakkında kesin bir şey söylemek de mümkün değil.

Yaşam

Saç Bakımında En İyisi: Dyson Saç Bakım Ürünleri

Siz bu ürünü nasıl buldunuz? Dyson’ın saç bakım ürünlerinden memnun musunuz? Yorumlara yazın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR