En İyi Çift Hatlı Telefon Hangisi? Çift Hatlı Telefon Kullanmak İsteyenlere Tavsiyeler

Farklı operatör firmalarının kampanyalarından yararlanmak isteyenlere veya zaten çift hatlı telefon kullananlar için akıllı cihaz önerileri.

Uğur Sağlam -

Türkiye'de üç büyük operatör firması bulunuyor. İşte bu üç firmanın rekabet için yaptıkları kampanyalar kullanıcılar için epey yararlı olabiliyor. Bu kampanyalardan faydalanmak için veya işi gereği iki farklı hat kullanan takipçilerimize bu blog yazımızda bazı önerilerimiz var. Sizler için çift hattınızı tek telefonda kullanabileceğiniz çift SIM kartlı telefon önerilerini listeledik.

Telefon üreticileri ağırlıklı olarak üretimlerinde tek SIM kartı tercih ediyorlar. Bazı firmalar arada çift hatlı telefon üretseler de, henüz çift hatlı telefonların sayısı çok fazla değil. Ama piyasada bulunan çift hatlı telefonların kalitesine baktığımız zaman çift hatlı telefonların yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle ASUS’un ön plana çıktığı çift hatlı telefon sektöründe, başka markalarda yok değil.

Aşağıdaki listede çift SIM kart destekleyen telefonları görüyorsunuz. Bu telefonların özelliklerini ve fiyatlarını kıyaslayarak kendinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Çift Hatlı Telefon Kullanmak İsteyenlere Öneriler

1) ASUS Zenfone Max

2) Samsung A5 Duos

3) HTC Desire 816 Dual

4) Lenovo Vibe P1

5) Reeder P10C

6) ASUS Zenfone 2 Laser 6

Yukarıdaki listede işinize yarayabilecek 6 farklı telefonu listeledik. Özelliklerine ve fiyatlarına bakarak kendi karşılaştırmanızı yapabilirsiniz.

Günümüzde İnsanlar Telefonlarına Göre mi Yargılanıyor?

Telefonunuz ve SIM Kartınız 4.5G Uyumlu mu? Öğrenin!

Benzer İçerikler

YORUMLAR