En İyi Tablet Modelleri ve Fiyatları - 2024

En iyi tablet modelleri ve fiyatları, çoğu kişi tarafından en fazla merak edilen konuların başında geliyor. Bu yazıda piyasadaki en başarılı ürünleri sıraladık.

Erkan Calp -

En iyi tablet modelleri neler? Bu sorunun yanıtı, yeni bir mobil cihaz satın almak isteyen çok sayıda kişi tarafından oldukça merak ediliyor. Hazırladığımız yazıda 2024 yılında satın alınabilecek en başarılı tabletleri bir arada topladık.

Yüksek batarya kapasitesi ve büyük ekran boyutuyla ön plana çıkan tabletler üzerinden film veya dizi izleyebilir, internette gezinebilir, oyun oynayabilir ve daha birçok aktivite yapabilirsiniz. Bu cihazlar özellikle seyahat esnasında oldukça kullanışlı hâle geliyor çünkü birçoğunda uzun süre şarj endişesi yaşanmıyor.

Günümüzde çok fazla sayıda tablet modeli bulunuyor. Bunların bir kısmı ihtiyaçları fazlasıyla karşılarken bazıları ise beklentilerin altında kalıyor. Peki, en iyi tablet modellerinin fiyatları ne kadar? Bu yazıda çoğu kişinin merak ettiği soruyu yanıtlayacağız.

Not: Listede yer alan ürünlerin fiyat etiketleri zaman içerisinde değişebilir.

En İyi Tablet Modelleri ve Fiyatları Listesi

İnternet

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri

2024 yılında satın alınabilecek en iyi tabletler listesinde bulunan ürünlerin özelliklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

iPad Pro Özellikleri

En iyi tablet modelleri listesinin ilk sırasında iPad Pro modeli bulunuyor. 11 inç ve 12,9 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği sunan tablette M2 işlemci bulunuyor. 

iPad Air Özellikleri

iPad Mini Özellikleri

Ekran boyutu ile dikkat çeken iPad Mini de en iyi tablet modelleri arasında yer alıyor. Gücünü Apple A15 Bionic işlemcisinden alan cihazda 4 GB RAM mevcut. Depolama tarafında ise 64 GB ve 256 GB seçenekleri sunuluyor.

Huawei MatePad Pro 13.2 Özellikleri

Gücünü Kirin 9000W işlemcisinden alan tablet, OLED ekran üzerinde 144Hz yenileme hızı ve 2880 x 1920 piksel çözünürlük sunuyor. 2024 yılında alınabilecek en iyi tablet modelleri arasında bulunan MatePad Pro 13.2'de 12 GB RAM mevcut.

teknoloji

Huawei MatePad Pro 13.2 İncelemesi: PC Benzeri Deneyim Sunan Tablet

Huawei MatePad Air PaperMatte Edition Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Özellikleri

Samsung Galaxy Tab S9+ Özellikleri

Honor Pad X9 Özellikleri

Xiaomi Pad 6 Özellikleri

En iyi tablet modelleri listesinde yer alan Xiaomi Pad 6'da  Snapdragon 870 5G işlemcisi ve Adreno 650 GPU mevcut. 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunan tablet IPS LCD ekrana sahip.

Redmi Pad SE Özellikleri

Lenovo Tab P11 Pro 2. Nesil Özellikleri

Blog

Grafik Tablet Nedir? Çizim Tableti Önerileri

Bu yazıda en iyi tablet modelleri ve fiyatları hakkında bilgi verdik. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR