Facebook Zaman Tünelinizin Videosunu Çekin

Timeline Movie Maker uygulamasını kullanarak Facebook zaman tünelinizin kısa ve zevkli bir filmini çekebilir, videonuzu arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz.

Facebook Zaman Tünelinizin Videosunu Çekin

Facebook zaman tüneli geldiğinden beri hem çok sevenler oldu hem de nefret edenler. Eğer siz de zaman tünelini sevenlerdenseniz, tünelinizde gerçekleştirdiğiniz tüm işlemlerin güzel ve arkaplan müziğine sahip bir şekilde videoya dönüşmesini sevebilirsiniz.

Ayrıca hazırladığınız videoyu istediğiniz gibi düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla da paylaşarak hayatınızın kısa bir özetini sevdiklerinize gösterebilirsiniz.
Bunu gerçekleştirmek için ilk önce “Timeline Movie Maker” adlı web uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ziyaret etmelisiniz. Unutmayın, uygulamayı kullanırken aynı zamanda başka bir sekmede Facebook hesabınız açık olmalıdır.

Bağlantıya tıkladıktan sonra karşınıza uygulamanın aşağıdaki web sayfası gelecektir:

Bu ekranda kırmızıyla işaretli olarak gördüğünüz gibi “Make Your Movie” seçeneğine tıklayarak uygulamanın Facebook hesabınıza giriş yapmasını sağlamalısınız.

Butona bastığınızda Facebook hesabınızı içeren bir pencere açılacak ve bu pencerede de karşınıza çıkan 2 adet izin verme seçeneğine olumlu şekilde yanıt vermelisiniz. Çünkü uygulama filminizi oluşturabilmek için hesabınızda yer alan fotoğraf ve bilgilere ihtiyaç duymakta.

Bu adımı geçtiğinizde karşınıza bir bekleme ekranı gelecektir. Bu süreç içerisinde uygulama hesabınızdaki fotoğraf ve albümlere, bilgilere ulaşarak bunları videonuzda anlamlı bir yerleşime sokmaya çalışacaktır.

Tüm işlemler tamamlandığında videonuz bir defaya mahsus olmak üzere oynatılacak ve ardından videoda yer alan bilgi, müzik ve fotoğrafları düzenlemek için gerekli olan düzenleme sayfasına yönlendirileceksiniz.

Burada resimlerin üzerine tıklayarak veya müzik seçeneklerini seçerek istediğiniz filme bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Replay” tuşuyla videonuzu tekrar görüntüleyebilir veya “Share” butonunu kullanarak zaman tünelinizde videonuzu paylaşarak arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.

YORUMLAR