Ford Fiyat Listesi - 2024

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Ford’un 2024 fiyat listesi için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz.

Ayşin Demirer -

FordHenry Ford tarafından 1903 yılında ABD’de kurulmuştur. Ünlü otomobil markası, kuruluşundan bu yana ürettiği araçlarla dikkat çekiyor. Birçok farklı modeli piyasaya sunan Ford, fiyat listesini yeniledi. Modelden modele değişen fiyat etiketlerini sizler için detaylı şekilde belirttik.

2024 Yılına Ait Ford Fiyat Listesi

Yazımızda belirttiğimiz fiyatlar, opsiyon ve kampanya tercihlerine göre de değişiyor. ABD’nin ünlü otomobil markası Ford’un fiyat listesine aşağıdan bakabilirsiniz.

Ford Yeni Tourneo Courier Fiyatları

Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Ford Yeni Transit Courier Fiyatları

Ford Kuga Fiyatları

Ford’un SUV sınıfında yer alan Kuga; modern tarza sahiptir. Aynı zamanda sportif görünümüyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanan bu modelin farları keskin LED teknolojisiyle tasarlanmıştır. Bundan dolayı araç tasarımda güçlü duruyor.

Ford Puma Fiyatları

Crossover segmentinde tasarlanan Ford Puma, sportif ve modern şekilde tasarlanmıştır. Dinamik hatları ve kompakt tasarımıyla çok kullanışlı model olduğunu söyleyebiliriz.

Birçok teknolojik özellikten oluşan Ford Puma hem hassas direksiyon tepkisi hem de gelişmiş süspansiyon sistemiyle konforlu sürüş deneyimi sunuyor.

Ford Focus Fiyatları

Ford markasının kompakt sınıfındaki Focus modeli, dinamik bir tasarıma sahip. Ergonomik iç mekan tasarımdan oluşan araç, keskin hatları ve geniş ekranıyla da öne çıkıyor.

Ford Mustang Mach-E Fiyatları

 şık ve modern görünümüyle dikkatleri üzerinde toplayan Ford Mustang Mach-E modelinin SUV, 198KW, Otomatik, Elektrik Standart Range RWD sürümü 3.477.400 TL, SUV, 198KW, Otomatik, Elektrik Standart Range AWD versiyonu ise 3.975.100 TL fiyat etiketine sahip.

Ford Journey Courier Fiyatları

Otomobil

Chery Fiyat Listesi - 2024

Bu rehberde Ford marka sıfır araba fiyatları hakkında merak edilen soruyu yanıtladıdk. Yukarıda sıraladığımız fiyatlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR