Uygun Fiyatlı Vision Pro Alternatifi! Frame AI Glasses Özellikleri ve Fiyatı

Optik gözlük görünümlü ve yapay zekâ destekli yeni akıllı gözlük modeli ile tanıştınız mı? İşte, Frame AI Glasses'ın özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi!

İmge Kaplan -

Giyilebilir teknoloji alanında çığır açan bir yeniliğe daha imza atıldı. Apple Vision Pro’dan sonra gündemden düşmeyen sanal gerçeklik gözlüklerine bir yenisi eklendi. Üstelik Apple ile kıyaslandığında çok daha uygun fiyatlı!

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Frame AI Glasses, sıradan bir gözlükten çok daha fazlasını vadediyor. Yapay zeka desteği ile anlık çeviri imkanı sunan cihaz farklı renk seçenekleri ile satışa çıkacak.

Baktığınız nesne hakkındaki bilgileri anlık olarak görüntülü biçimde önünüze getirecek. İşte, yapay zekâ destekli Frame AI Glasses’ın özellikleri ve fiyatı!

teknoloji

Apple Vision Pro Özellikleri ve Fiyatı

Frame AI Glasses Özellikleri

Frame AI Glasses Fiyatı

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ‘Apple Vision Pro’ ile kıyaslandığında çok daha uygun fiyatlı bir alternatif olduğu belirtiliyor. Yurt dışı için satış fiyatı 350 dolar olarak belirlenmiş. Bu da yurtdışı fiyatı 3.499 dolar olan Apple ürününe göre oldukça uygun bir tutar.  

Frame AI Glasses’ın Türkiye pazarında saıtşa çıkması durumunda ne kadarlık bir etikete sahip olacağına ilişkin net bir bilgi verilmedi. Böyle bir senaryoda uygulanacak vergilerin ardından 500 – 600 dolar yani 15.000 – 20.000 TL aralığında bir fiyat beklentisinden söz edebiliriz.

Oyun

Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi Sanal Gerçeklik (VR) Oyunları

Frame AI Glasses Çıkış Tarihi

Yapay zekânın hayatımıza gittikçe daha fazla entegre olduğu bu günlerde henüz tanıtılan akıllı gözlük modeli kullanıcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Firmanın paylaştığı bilgilere göre ürünün muhtemel çıkış tarihi için 2024 yılının Nisan ayına işaret edildi.

Cihazın Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağına dair bir paylaşım ise henüz yapılmadı.

Mobil

En İyi vivo Akıllı Telefon Modelleri (2024)

Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?  Vision Pro yerine bu ürün tercih edilebilir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR