Google Chrome için AdBlock Plus Alternatifi 4 Uzantı

İnternette gezinirken reklamlardan rahatsız oluyorsanız, bu rehberde Google Chrome için AdBlock Plus alternatifi 4 uzantıyı sizler için sıraladık.

Google Chrome için AdBlock Plus Alternatifi 4 Uzantı

Reklam engelleme araçları tarayıcılar için oldukça büyük bir nimet diyebilirim. Gereksiz ve spam reklamlarla internette gezinme deneyiminiz olumsuz etkilendiğinde devreye giren ve size reklamsız bir internet deneyimi sunan bu araçların en çok bilineni şüphesiz ki AdBlock. Google Chrome tarayıcısında sizi oldukça rahatlatan bu uzantının yerine kullanılabilecek çeşitli alternatifler de elbette mevcut. Bu listemizde Google Chrome için AdBlock Plus alternatifi 4 uzantıyı sıraladık.

CatBlock

CatBlock, geleneksel bir reklam engelleyicisi gibi çalışan bir uzantı. Reklamları tamamen kaldırmak yerine, bunları kedi resimleriyle değiştiren uzantı oldukça ilginç bir çözüm sunuyor. Beğendiğiniz bir kedi resmiyle karşılaştığınızda, resmin üzerine gelerek orijinal fotoğrafa bir bağlantı görebilirsiniz. Böylece kedi fotoğraflarından oluşan albüm oluşturmanız mümkün.

V Energy AdNotes

Reklamları engellerken daha üretken bir çözüm sunan V Energy AdNotes uzantısı, reklamları kendi notlarınızla değiştiren bir reklam engelleyicisi. Aracı yükledikten sonra kullanıcı notlarını özelleştirmek için uzantının sayfasına gidebilirsiniz.Notlarınızı oluşturduktan sonra, bir web sitesindeki reklamlar rastgele seçilen bir notla değiştiriliyor.

Intently

Intently uzantısı, reklamları kendi ilham verici görselleriyle değiştiren oldukça başarılı bir araç diyebilirim. Hizmete kaydolduktan sonra, oldukça büyük resim kütüphanesine göz atabileceğiniz Intently uzantısı da alternatif olarak kullanabileceğiniz bir araç.

Social Ads

Yine ilginç bir çözüm sunan Social Ads uzantısı, reklam engellemeyi bambaşka bir boyuta getiriyor. Yalnızca Facebook’ta çalışan bu araç, ana sayfanızda gördüğünüz reklamları eski reklamlarla değiştiriyor. Yani bir reklamı engellerken, çok eski bir reklamla karşılaşabiliyorsunuz. Diğerleriyle kıyaslandığında, sadece Facebook ile çalışıyor olması ve reklamları engellemek yerine değiştiriyor olması nedeniyle tercih etmeyebilirsiniz. Ancak yine de alternatif bir çözüm olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Google Chrome için En İyi 10 Güvenlik Uzantısı

Google Chrome Kullanıcıları İçin En İyi Ücretsiz 6 VPN Eklentisi

YORUMLAR