GTA 6 İçin En Çok İstenen 10 Şehir (Sizce Hangisi Olmalı?)

GTA 6 için en çok istenen şehirler listesinde hangi iller yer alıyor? İşte Grand Theft Auto 6 isimli açık dünya oyununun geçebileceği şehirlerin listesi!

Gerçekleştirilen bir araştırma ile beraber dünya genelindeki oyuncular tarafından GTA 6 için en çok istenen şehirler belli oldu. Peki, oyuncular Grand Theft Auto 6 isimli yapımın hangi şehirde geçmesini istiyor? Hazırladığımız listeye göz atabilir ve bu sorunun yanıtına ulaşabilirsiniz.

GTA 6 için önümüzde epey zaman olmasına rağmen oyun hakkında şimdiden pek çok bilgi sızmaya başladı ve oyuncuların bunlar arasında en çok merak ettiklerinden bir tanesi de hangi şehirde geçecek olması.

Şehir ve oyundaki karakterler merak edilirken, yabancı bir kaynağın yaptığı araştırma sonucu GTA 6'da olması en fazla istenen 10 şehir tespit edildi. Böylelikle oyuncuların Grand Theft Auto 6'nın hangi şehirde geçmesini istediği belli oldu.

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi
OYUN

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi

Grand Theft Auto VI çıkış tarihi, hikayesi, karakterleri, haritası ve benzerleri henüz açıklığa kavuşmuş olmamasına karşın GTA serisinin çıkması beklenen oyunu ile ilgili ortada bir sürü iddia bulunuyor.

Elbette bana ya da bizlere soracak olursanız GTA 6 başta İzmir olmak üzere İstanbul, Ankara, Giresun, Bursa ya da memleketimizin herhangi güzel bir şehirinde geçer ama Dünya genelinde ilk 10'a bile girememişiz.

Yapılan araştırmaya göre oyuncuların en çok istediği 10 şehri sizler için listeledik. Hepsi için birbirinden güzel görseller ile sunacağımız şehirlere kısaca göz atmalısınız. GTA 6'da bu şehirlerden bir tanesinin sokaklarını yine arşınlamaya devam edeceğiz.

GTA 6 İçin En Çok İstenen Şehirler Listesi

  • Hong Kong
  • Tokyo
  • Seattle
  • San Francisco
  • Boston
  • Las Vegas
  • Miami
  • Ottawa
  • Paris
  • Kahire

1. Hong Kong

GTA 6 için en uygun yerlerden bir tanesi olan görülen Çin'in Hong Kong şehri, özellikle oyunun başlangıcı için gerçekten güzel bir yer. Denizlerle çevrili olan şehiri Rockstar'ın hazırladığı halde görmek güzel olabilir.

2. Tokyo

Dünya'nın en popüler aksiyon filmleri arasında yer alan Fast and Furious'un bile Tokyo'da film çekmesi sanırım GTA 6'da oyuncuların neden Tokyo'yu çok istediğinin bir kanıtı.

3. Seattle

GTA'nın yapısına en uygun olan ve neredeyse çok fazla değiştirmeye gerek kalmadna oyuna aktarılabilecek şehirlerden bir tanesi olan Seattle'da GTA 6'da görülmek istenen şehirler arasında 3. sırada yer alıyor.

4. San Francisco

Kendine has mimarisi ve görünümü ile pek çok kişiyi ilk görüşte kendine hayran bırakan San Francisco'da GTA 6 için en ideal şehirlerden bir tanesi diye düşünüyorum.

5. Boston

Amerika'nın doğu yakasında yer alan Boston, listede yer alan önceki şehirlere göre daha yaşlı yani eski bir şehir. Çok fazla kar yağışı alan Boston, Rockstar Games için hava durumu değişiklikleri ve araç değişikleri için güzel bir alternatif.

6. Las Vegas

Bugüne kadar henüz yapılmamış olduğuna şaşırdığım şehirlerden bir tanesi olan Las Vegas, GTA 6 ya da herhangi bir GTA oyunu için oldukça güzel bir seçim olabilir. Dünya'nın en gösterişli şehirlerinden bir tanesi olan Las Vegas seçilse bence tadından yenmez.

7. Miami

Vice City'de gördüğümüz Miami için daha geliştirilmiş ve daha kapsamlı bir hazırlık yapılırsa GTA 6 için güzel seçeneklerden bir tanesi olabilir diye düşünüyorum. Dexter dizisini izleyenlerin de yakından tanıdığı Miami, farklı türdeki insanları ve son derece güzel çevre görünümü ile kendine hayran bırakmayı başaran büyük şehirlerden bir tanesi.

8. Ottawa

Listeye ambargo koyan Amerika şehirlerinden sonra bir Kanada şehiri olan Ottawa'da GTA 6'da görülmek istenen şehirler arasında yer alıyor. Daha önce bir Kanada'lı olduğumuz GTA oyunlarında şimdi de ülkenin içine girerek Ottawa'nın sanat, geçmiş ve kültür kokan havasını solusak fena olmaz.

9. Paris

Aşk şehri olarak gçeen Avrupa'nın nadide şehirleri arasında yer alan Paris'in GTA 6'ya konu olması tüm GTA severler için çok farklı bir deneyim olabilir. Kibarlıkları ile ünlü olan Fransız'ların böylesine bir oyunu kaldırabileceklerini düşünmüyorum fakat oyuncuların arasında popüler istenen şehirler arasında.

10. Kahire

Her ne kadar GTA 6 için düzenlenebilmesi biraz zor gözükse de Kahire seçeneği GTA 6 için mükemmel olabilir. Eski zamanlarda ile yeni zamanların mimarisini bir arada bulunduran Kahire, aynı zamanda piramitlere de sahip. GTA 6 için Kahire seçilirse çok fantastik bir GTA serisi ile karşı karşıya kalabiliriz.

YORUMLAR