GTA San Andreas Hileleri 2024 (PC, Playstation ve Xbox)

Bu yazımızda kullanabileceğiniz tüm GTA San Andreas hilelerini ve nasıl kullanıldıklarını anlattık. İşte PC, Playstation ve Xbox hile kodları.

Anıl Özünaldım -

GTA San Andreas, kuşkusuz Rockstar'ın geliştirdiği en popüler Grand Theft Auto oyunlarından biri. Oyun, yayınlanmasının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen, hem ülkemizde hem de dünya çapında hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Biz de 2024 yılında bile oynamak isteyenler için en iyi GTA San Andreas hilelerini sizler için araştırdık.

GTA San Andreas modları, açık dünya oyununda bambaşka bir deneyim elde edilmesine olanak tanırken hile kodları ise bazı aktivitelerin anında gerçekleşmesini sağlıyor. Peki en iyi GTA San Andreas hile kodları neler ve nasıl kullanılır?

PC'de GTA San Andreas Hileleri Nasıl Girilir?

Uzun yıllardır popülerliğini devam ettirerek büyük bir başarının altına imza atan açık dünya oyununda hile yapabilmek için konsolu açmanıza ya da herhangi bir program indirip yüklemenize gerek yok. Dolayısıyla oyunun tek oyunculu modunda çok pratik bir şekilde hile yapabilirsiniz.

Hile yapabilmek için yapmanız gereken yalnızca oyunu oynarken hile kodlarını yazmaktır. Örneğin oyunu PC üzerinden oynarken BTCDBCB kodunu yazmanız hâlinde karakteriniz kilo alacaktır. Karakterinizin aldığı kiloyu anında verebilmesi için KVGYZQK kodunu yazmanız gerekiyor.

GTA San Andreas Araba Hileleri 2024

Grand Theft Auto: San Andreas oyununda bazı araçlara anında erişebilmeniz mümkün. Örneğin VROCKPOKEY kodu yazarak yarış arabasına sahip olabilir ve böylelikle uzak konumda yer alan bir göreve hızlı bir şekilde varabilirsiniz.

Çimlerin üzerinde golf arabası sürmek istiyorsanız RZHSUEW kodunu kullanabilir, limuzin sürebilmek için CELEBRITYSTATUS komutunu girebilirsiniz. Yukarıda yer alan kodlar sayesinde oyunda çeşitli arabalara sahip olabilirsiniz.

GTA San Andreas Araç Hileleri 2024

MONSTERMASH sayesinde Monster isimli oldukça büyük boyuta sahip araca sahip olabilir, FOURWHEELFUN ile ATV sürebilir, OHDUDE komutu sayesinde helikopter kullanabilir, AIWPRTON komutunu yazarak bir tanka sahip olabilirsiniz.

GTA San Andreas Kas Hilesi 2024

Açık dünya temasına sahip olan oyunda karakterinizin kas düzeyini arttırabilmeniz mümkün. Bunu gerçekleştirmek için bir süre boyunca spor yapmanız gerekiyor. BUFFMEUP hile kodu ise karakterinizin kas düzeyini anında arttırıyor.

GTA San Andreas Uçak Hilesi 2024

Çok fazla sayıda kişi tarafından beğenilen yapımda bir uçak ile gökyüzünde süzülebilirsiniz. FLYINGTOSTUNT kodunu kullanarak bir akrobasi uçağına sahip olabilirken JUMPJET kodu ile Hydra uçağını kullanabilirsiniz.

GTA San Andreas Silah Hileleri 2024

Grand Theft Auto serisinin en çok beğenilen yapımlarından bir tanesi olan San Andreas'ta üç farklı silah paketi sunan çeşitli hile kodları bulunuyor. Her pakette farklı silahlar olduğundan ötürü üç kodu da girebilir ve beğendiğiniz paketi kullanmaya devam edebilirsiniz.

GTA San Andreas Polisten Kurtulma Hileleri 2024

Açık dünya temasına sahip olan popüler video oyununda ASNAEB kodu sayesinde polislerden kurtulabilirsiniz. Böylelikle aranma düzeyini sıfırlanır. Eğer oyun içerisinde polislerin bir daha sizi aramamasını istiyorsanız AEZAKMI kodunu girebilirsiniz.

GTA San Andreas Ölümsüzlük Hilesi 2024

GTA Vice City hileleri karakterinizin ölümsüzlüğe sahip olmasını sağlamıyorken Grand Theft Auto: San Andreas, CJ isimli karakterinizi yalnızca bir kod ile ölümsüz hâle getirebilmenizi mümkün hâle getiriyor. Bunun için oyunu oynarken yalnızca BAGUVIX kodunu yazmanız yeterlidir.

GTA San Andreas Para Hilesi 2024

Başarılı yapımda yalnızca para veren bir hile kodu bulunmuyor ancak HESOYAM isimli bir kod hem sağlık hem zırh hem araba tamiri hem de para sunuyor. Dolayısıyla bu kodu yazarak para miktarını arttırabilmeniz mümkün.

GTA San Andreas Bilinmeyen Hileleri

Grand Theft Auto: San Andreas isimli yapımda çok sayıda oyuncu tarafından pek bilinmeyen çeşitli hile kodları yer alıyor. Bu kodlar sayesinde karakterinize kilo aldırabilir, havayı yağmurlu hâle getirebilir, karakterinizin çok yükseğe zıplamasını sağlayabilir, NPC'lerin roketatarlar ile saldırmasını mümkün hâle getirebilir ve daha pek çok aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz.

Oyun

GTA 6 Hakkında Bilgiler: Hikaye, Karakterler, Harita, Çıkış Tarihi

GTA San Andreas (GTA SA) Hileleri Listesi (PS2 / PS3 / PS4 / PS5)

Dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan video oyununun PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4 veya PlayStation 5 sürümüne sahip olan oyuncular yukarıda yer alan kodları kullanarak hile yapabilirsiniz.

GTA San Andreas (GTA SA) Hile Kodları Listesi (Xbox One / Xbox Series X / S)

Xbox One, Xbox Series X ya da Xbox Series S oyun konsoluna sahip olan oyuncular, Grand Theft Auto: San Andreas’ta hile yapabilmek için yukarıdaki listede yer alan kodları kullanabilir.

Benzer İçerikler

YORUMLAR