Haftanın Ücretsiz Uygulamaları / Oyunları (7 Haziran)

Bu haftanın ücretsiz uygulamaları / oyunları neler içeriyor? 7 Haziran haftasında mutlaka indirmenizi önerdiğimiz ücretsiz uygulamaları bir arada topladık.

Anıl Özünaldım -

Bu haftanın ücretsiz uygulamaları / oyunları neler? 7 Haziran haftasında indirmenizi tavsiye ettiğimiz ücretsiz iOS ve Android uygulamalarını ve oyunlarını bir araya getirdik. Aşağıda yer alan listeden her iki işletim sistemi için kısa süreliğine ücretsiz olan oyun ve uygulamalara ulaşabilirsiniz.

Haftanın Ücretsiz Oyunları / Uygulamaları Listesi (7 Haziran)

Ücretsiz uygulamaların sayısı çok fazla olsa da bu tür uygulamalar çoğunlukla reklam içerir. Reklamların çok fazla olması da kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen faktörlerin başında geliyor. Ücretsiz uygulamalarda reklamların yanı sıra çeşitli kısıtlamalar da yer alıyor.

Bu uygulamaların büyük bir kısmındaki kısıtlamaları aşmak, uygulamanın daha fazla özelliğinden yararlanmak için uygulama içi satın alma işlemi gerçekleştirme ihtiyacı duyabilirsiniz ancak bunu yapmak yerine kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları da tercih edebilirsiniz.

Aşağıda yer alan listedeki uygulamaların çoğunda reklam bulunmuyor. Bu listedeki oyun ve uygulamaların büyük bir kısmı önceden ücretli olan fakat kampanya ile ücretsiz hale gelmiş uygulama ve oyunlardan oluşuyor. Listeden beğendiğiniz bir uygulama ya da oyun olursa bunları sonra oynamak üzere kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haftanın Ücretsiz Android Uygulamaları

Haftanın Ücretsiz Android Oyunları

Haftanın Ücretsiz iOS Uygulamaları (iPhone / iPad)

Haftanın Ücretsiz iOS Oyunları (iPhone / iPad)

Oyun

49 TL'lik Oyun Epic Games Store'da Ücretsiz

Benzer İçerikler

YORUMLAR