Hey Disney Özellikleri ve Fiyatı

Disney dünyasına büyüleyici bir yolculuk yapmak isteyenler Disney'in Alexa destekli sesli asistanı 'Hey Disney' ile tanışıyor. İşte bilmeniz gerekenler!

İmge Kaplan -

Disney tarafından geliştirilen yeni sesli asistan ‘Hey Disney’ Ocak ayında CES 2023 etkinliğinde tanıtılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Amazon ve Disney’in Amerika’da piyasaya sürdüğü bu uygulama artık Echo cihazlarında kullanılabiliyor.

Alexa teknolojisine uygun olarak geliştirilen ses asistanı, kullanıcıların ‘Alexa beni Hey Disney ile tanıştır.’ komutuyla eğlence dolu bir dünyayla tanışmasını sağlıyor. Özellikle çocuklar için son derece ilginç deneyimler yaşama fırsatı sunan Hey Disney; Pixar, Star Wars ve Disney tutkunu yetişkinlerin de oldukça ilgisini çekiyor. 

Hey Disney Özellikleri

Hey Disney Fiyatı

Alexa’da kullanılmak üzere tasarlanan Hey Disney şu an Amazon’da satılıyor. Türkiye’de satışı olmadığı için fiyat hakkında dolar bazlı bir bilgilendirme yapmak mümkün. Yıllık 5.99 $ olarak belirtilen bir tutar ödeyerek Hey Disney ile masalsı ve sihirli bir dünyaya adım atabilirsiniz.

TL olarak düşündüğümüzde güncel kurla yılda yaklaşık 140 TL’ye denk geliyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından ilgi gören bu uygulamanın yakın zamanda MagicBand+ ile senkronize edilerek daha verimli bir şekilde kullanılabilmesi Hey Disney hakkında geleceğe yönelik beklentiler arasında yer alıyor.

Oyun

Hem Çocuklar Hem de Yetişkinler İçin En İyi Alexa Oyunları

Benzer İçerikler

YORUMLAR