Hotspot Shield Alternatifi Programlar

Hotspot Shield alternatifi programlar neler? İşte internette anonim olarak gezinmenize olanak tanıyan Hotspot Shield benzeri programlar listesinin ayrıntıları!

Hotspot Shield alternatifi arayan kullanıcılar için birbirinden başarılı hizmetlerin yer aldığı bir liste hazırladık. Hazırladığımız liste üzerinden internet üzerinden anonim olarak gezinmenize olanak tanıyan programları inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz programı indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Youtube üzerinde bir video izlemek istediğiniz zaman karşınıza çıkan ülkenizde bu videoyu izlemek için izniniz yok uyarısı çok can sıkıcı olabilir. Aynı durum sadece belirli ülkeler üzerinde kullanılabilir durumda olan internet siteleri için de geçerlidir.

Bu tarz durumlarla karşılaşmamak ve internet üzerinde ip adresinizi gizleyerek anonim şekilde güvenle dolaşabilmek için birçok yazılım mevcut. Genel olarak proxy ve vpn programları olarak adlandırılan bu programların en popülerleri arasında bulunan Hotspot Shield aynı zamanda bu tarz programlar arasında ülkemizde en çok kullanılanların başında gelmektedir.

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)
YAZILIM

En İyi Ücretsiz VPN Programları (PC/Mac/Android/iOS)

Mac, Android, iOS ve PC için en iyi ücretsiz VPN programları neler? Bedava VPN hizmetleri ile internette hiçbir ödeme yapmadan anonim bir şekilde gezebilirsiniz.

Hotspot Shield'ı genel olarak bir proxy programı olarak adlandırabileceğimiz gibi yaptığı işlevi göz önünde bulundurduğumuz zaman Virtual Private Network (VPN) bir başka deyişle Sanal Özel Ağ oluşturan ve ülke sınırlaması konulmuş veya yasaklanmış web sitelerine erişim sağlamamıza olanak tanıyan güçlü bir yardımcı program olarak da adlandırabilir.

Sadece diğer ülkeler üzerinden ziyaret edilebilen bir web sayfasına erişebilmek veya anonim olarak güvenle internet üzerinde sörf yapmakla ilgileniyorsanız hiç merak etmeyin çünkü az sonra sizlere Hotspot Shield gibi programlardan bahsetmeye çalışacağım.

O zaman hep birlikte sırasıyla Hotspot Shield benzeri programları incelemeye başlayabilir ve özgür internet deneyimini sınırsız bir şekilde yaşayabiliriz.

Hotspot Shield Alternatifi Programlar Listesi

  • UltraSurf
  • Surf Anonymous Free
  • ChrisPC Free Anonymous Proxy
  • ExPat Shield
  • TunnelBear
  • Freegate Professional
  • Spotflux

1. UltraSuft

UltraSuft genel olarak internette anonim olarak gezinti yapmanıza olanak tanıyan bir araç olarak tanınmaktadır. Aynı zamanda program ülkemizde erişim sağlayamadığınız, yurtdışında barındırılan birçok siteyi ziyaret etmeniz konusunda da sizlere yardımcı olmaktadır.

Dünyanın birçok yerinde bulunan farklı proxy IP'lerine bağlanarak tamamen güvenli ve gizli bir internet bağlantısı kullanmanıza olanak tanıyan Ultrasurf ile istediğiniz siteyi gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz.

IP adresinizi ve bulunduğunuz bölge gibi ayrıntıları da sizin için saklayan program ayrıca tarayıcı geçmişi ve çerezleri de temizleyerek ardında hiç iz bırakmıyor. Dosya indirme işlemlerini de kendi içinde şifreleyen program, kullanıcılara gerçek anlamda güvenli ve özgür bir internet deneyimi sunuyor.

2. Surf Anonymous Free

Surf Anonymous Free tüm çevrimiçi faaliyetlerini güvenli ve özel olarak yürütmek isteyen internet kullanıcıları için tasarlanmış ücretsiz ve kolay kullanımlı bir güvenlik programıdır.

Program IP adresinizi değiştirerek size ait özel verileri koruyabildiği gibi aynı zamanda engellenmiş internet sitelerine erişim sağlamanıza da olanak tanımaktadır. Sınırsız ve güvenli bir internet deneyimi yaşamak istiyorsanız ücretsiz bir program olan Surf Anonymous Free'i mutlaka denemenizi öneririm.

3. ChrisPC Free Anonymous Proxy

Kullanıcıların internet üzerinde anonim olarak gezinmelerine olanak tanıyan kolay kullanımlı ve güçlü bir uygulama olan ChrisPC Free Anonymous Proxy daha fazla güvenlik ve gizlilik arayan tüm kullanıcılar için gerçekten iyi bir seçim olacaktır.

ChrisPC Free Anonymous Proxy'i bilgisayarınıza kurup çalıştırdıktan sonra bir VPN hizmetine sahipmişsiniz gibi internet üzerinde özgürce ve sınırsız bir şekilde gezebilirsiniz.

Özellikle ülke kısıtlamaları nedeniyle izleyemediğiniz bir çok canlı TV kanalını izlemenize olanak tanıyan ChrisPC Free Anonymous Proxy'i gerçekten çok seveceğinize eminim.

4. ExPat Shield

İngiltere dışından İngiltere'de bulunan özel içeriklere erişmeye çalışan kullanıcıların rahatlıkla kullabileceği bir program olan ExPat Shield aynen Hotspot Shield mantığıyla çalışmaktadır. Kullanmış olduğunuz IP adresini değiştirerek İngiltere'de bulunan bir IP adresi kullanıyormuşsunuz gibi görünerek internet siteleri arasında rahatlıkla gezebilirsiniz.

Gayet etkileyici bir hıza sahip olan ExPat Shield sizlere sunduğu basit VPN bağlantısına ek olarak internet üzerinde anonim olarak gezmenize de izin vermektedir.

5. TunnelBear

Hotspot Shield'ın kullanıcılarına sağladığı bölge bazlı olarak sınırlandırılmış internet sitelerine giriş yapabilme yeteneğini sağlayan bir diğer program da TunnelBear'dır.

TunnelBear farklı bir ülkede bulunan sunucu ile bilgisayarınız arasında şifrelenmiş, güvenli bir bağlantı oluşturarak, ziyaret etmek istediğiniz siteler için sizlere farklı bir internet deneyimi sunmaktadır.

Programın kullanıcılar için sunulan üç farklı fiyatlandırma seçeneği bulunmaktadır. Aynı zamanda ücretsiz kullanım seçeneği de bulunan program, ücretsiz sürümü kullanan kullanıcılarına aylık 500 MB'lık trafik sağlamaktadır.

6. Freegate Professional

Yasaklanmış ve bölge sınırlı olarak karşınıza gelen tüm internet siteleri üzerinde özgürce gezmek için kullanabileceğiniz bir diğer program da Freegate Professional.

İnternet kullanıcılarının rahatça ve güvenle sörf yapabilmesi için tasarlnan hızlı ve basit bir uygulama olan Freegate Professional herhangi ekstra bir ayar yapmadan bilgisayarınıza kurarak kullanabileceğiniz bir program.

Birden çok proxy sunucusu üzerinde tarama yaparak hızlı bir bağlantıyla internet üzerinde gezmenize olanak tanıyan Freegate Professional otomatik olarak kullandığınız tarayıcıları algılar ve tarayıcınızla entegre olarak çalışır. Sansürsüz bir internet için denenmesi gereken programlardan birisi.

7. Spotflux

İnternet üzerinde takip edilmenizi ve kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesini engelleyen başarılı bir güvenlik yazılımı olan Spotflux aynı zamanda tüm internet sitelerine rahatça giriş yapabilmenize olanak tanımaktadır.

Hotspot Shield'a alternatif olarak kullanabileceğiniz yazılımlar arasında ilk sırada gelenlerden biri olan Spotflux ile internette özgürce dolaşmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra tek yapmanız gereken Spotflux'un sade arayüzü üzerinde bulunan Enable butonunu aktifleştirmek. Sonrasında güvenli, hızlı ve özgür internet deneyimi sizleri bekliyor.

Bu yazıda Hotspot Shield benzeri programlar listesi hazırladık. Konu hakkındaki soru, görüş ve düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümlerimiz aracılığıyla bizlere iletebilirsiniz. Ayrıca listede olmayan ve olması gerektiğini düşündüğünüz yazılımları da bizlere bildirebilirsiniz.

YORUMLAR