HTC Cihazlar, Ücretsiz 5 GB Depolama Alanlı Dropbox Uygulamasıyla Gelecek

HTC Cihazlar, Ücretsiz 5 GB Depolama Alanlı Dropbox Uygulamasıyla Gelecek

HTC Cihazlar, Ücretsiz 5 GB Depolama Alanlı Dropbox Uygulamasıyla Gelecek

Mobil cihaz üreticilerinin pazarlama alanındaki yeni eğilimleri, sattıkları ürünlerin yanında uzak sunucu hizmeti veren uygulamalar sunmak oldu. Bu sayede üreticiler, mobil ürün kullanıcılarının en çok ihtiyaç duyabilecekleri uygulamaları daha avantajlı özelliklerle sahip etmiş oluyor ve kendi ürünlerini daha cazip kılıyorlar. Söz konusu uygulamaya son örnek ise HTC cephesinden geliyor.

Bir süre önce HP, Touchpad ürününü satın alan kullanıcılara Box.net isimli bulut bilişim uygulamasını 50 GB ücretsiz depolama avantajıyla sunmuştu. Şimdi benzer bir uygulama HTC tarafından gerçekleştiriliyor ve Android işletim sistemli HTC ürünlerini satın alan müşterilere 5 GB ücretsiz Dropbox depolama alanı sunuluyor. Anlaşmanın ardından satışta olacak olan HTC mobil cihazlarında artık Dropbox uygulaması gömülü olacak ve kullanıcılar kendilerine verilen şifrelerle 5 GB depolama alanından faydalanabilecekler. Hatırlatmamız gerekirse Dropbox, ücretsiz olarak 2 GB alan veriyor ve davet sistemi ile bunun en fazla 8 GB’a kadar çıkmasına izin veriyordu. Daha yüksek oranda depolama alanı isteyenlerin hizmeti aylık ya da yıllık olarak satın almaları gerekiyordu.

HTC’nin bu yeni pazarlama uygulamasıyla birlikte akla bazı soru işaretleri de gelmiyor değil. Zira hâlihazırda HTC cihazlara sahip olan kullanıcıların bu anlaşmadan faydalanıp faydalanamayacaklarına dair kesin bir ifade bulunmuyor.

Dropbox isimli servisten hemen herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceğinizi belirtmiştik. Bu başarılı hizmeti kullanmak isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

YORUMLAR