Huawei Enjoy 60 Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Enjoy 60 satın almayı mı düşünüyorsunuz? Bu yazımıza göz atın ve Huawei Enjoy 60’ın özelliklerini ve fiyatını öğrenin.

Kemal Tavus -

Huawei markasının giriş-orta seviyesi ürünlerinden biri olan Huawei Enjoy 60 görücüye çıktı. Fiyat performans diyebileceğimiz bir ürün olan Huawei Enjoy 60 şık bir görünüme sahip. 

Huawei Enjoy 60’ı satın almak isteyenler için aşağıda detaylı bir şekilde cihazın özelliklerinden bahsettik. Satın almadan önce Huawei Enjoy 60’nın özelliklerine muhakkak bir göz atın.

Huawei Enjoy 60 Özellikleri

Tasarım 

Ekran

Mobil

Huawei Telefonların Vergisiz Fiyatları Ne Kadar? Tam Fiyat Listesi

Donanım

Yazılım

Ana Kamera

Ön Kamera

Batarya

Bağlantı

Multimedya

Özellikleri

Mobil

Öğrencilerin 9.500 TL Altı Alabileceği Vergisiz Telefonlar

Huawei Enjoy 60’nın en dikkat çekici özellikleri bataryası ve ekran boyutudur. 6.75 inç ekranı ve 6000 mAh batarya kapasitesiyle pek çok kullanıcının yüzünü güldürecek. Geniş ekran ve yüksek batarya kapasitesine önem veren bir kullanıcıysanız Huawei Enjoy 60 radarınızda olması gereken bir ürün.

Huawei Enjoy 60 Fiyatı

Giriş-orta sınıf için üretilmiş bir cihaz olan Huawei Enjoy 60’ın 128 GB’lık modeli 190 $, 256 GB’lık modeli 220 $’dan satışa sunuluyor. Ülkemizdeki fiyatının da uygun olacağını öngörebiliriz.

Mobil

En İyi Ekrana Sahip Telefonlar - 2024

Huawei Enjoy 60 ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Cihazın en iyi özelliği sizce hangisi?Siz Huawei Enjoy 60’ı satın almayı düşünüyor musunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR