Başka Bir Katlanabilir Telefon: Huawei Mate X5 Özellikleri ve Fiyatı

Huawei'nin katlanabilir telefon modeli Mate X5 ekran teknolojisi, batarya ve kamera özellikleri ile öne çıkıyor. İşte, Huawei Mate X5 ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Huawei’nin katlanabilir telefon modellerinden olan Huawei Mate X5 geniş ekran ve kamera özellikleri ile öne çıkıyor. Katlanabilme özelliği ile kullanışlılık sunan akıllı telefon modelinde birçok yenilikçi özellik bizleri bekliyor.

Huawei Mate X5 Özellikleri 

Huawei Mate X5’in en dikkat çeken özelliği şüphesiz katlanabilir bir telefon olması. Katlanan yüzeylerin her ikisinde de geniş ve kullanışlı bir ekran bizi karşılıyor.

Kamera özelliklerine baktığımızda ise hem ön hem de arka tarafta çoklu kamera sistemlerinin kullanıldığını görüyoruz. Huawei Mate X5’in diğer teknik özellikleri ise şu şekilde:

Huawei Mate X5 Fiyatı

Huawei Mate X5 şu an için Türkiye’de aktif olarak satışa sunulmuyor. Yurt dışı fiyatı ise Çin Yuanı bazında şu şekilde sıralanıyor:

Dolar olarak baktığımızda ise cihazın yaklaşık 1.800 dolardan başlayıp 2.400 dolara kadar çıktığını söyleyebiliriz. Türkiye’ye gelecek olursa bu fiyata vergilerin ekleneceğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Mobil

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Benzer İçerikler

YORUMLAR