Huawei Pura 70 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Huawei'nin yenilikçi akıllı telefon serisi Pura 70'in lansmanı çok yakında yapılacak. İşte, P serisinin yeniden yorumlandığı bu Pura 70 serisinin özellikleri!

İmge Kaplan -

Huawei’nin P serisinden izler taşıyan, yeni ve 4 farklı model seçeneğinden oluşan akıllı telefon serisi Pura 70 görücüye çıktı. Pura 70, 70 Pro, Pro+ ve Ultra olarak isimlendirilen bu modellerin her biri kullanışlı özellikleri ile dikkat çekiyor.

Kamera özelliklerinden tutun da yenilenmiş tasarımına kadar sahip olduğu her detayla göz dolduran seri ilginizi çekebilir. Bu yazımızda Huawei Pura 70 serisinin özelliklerini ve fiyatını inceliyoruz.

Mobil

En İyi Fiyat - Performans Telefonlar - 2024

Huawei Pura 70 Serisi Özellikleri

Az önce de belirttiğimiz gibi bu seride dört farklı model mevcut. Standart model Pura 70 olarak isimlendiriliyor. Diğer modellerin her birinde farklı gelişmiş özellikler bizi karşılıyor. Kamera performansı ile dikkat çeken serinin ürünlerinde hangi teknik özelliklerin bulunduğuna gelin, birlikte bakalım.

Huawei Pura 70 Teknik Özellikleri

Huawei Pro 70 Pro ve Pro+ Teknik Özellikleri

Huawei 70 Pura Ultra Teknik Özellikleri

Huawei Pura 70 Serisi Fiyatı

Serinin Türkiye'de henüz satışı yok. Lansmanı ise geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Satış fiyatları ise modele ve depolama kapasitesine göre değişiklik gösteriyor. Huawei Pura 70 Ultra'dan başlayarak fiyat listesini şu şekilde sıralamak mümkün:

Benzer İçerikler

YORUMLAR