Huawei Telefonlara Google Servisleri Nasıl Yüklenir? 2024

Huawei telefonlara google servislerini kolayca yüklemek mümkün. İşte, aşağıdaki yazımızda google servislerini yükleme yöntemlerini derledik!

Doğukan Dere -

2019 yılından beri Huawei telefonlarda Google servislerinin önceden yüklenmiş olarak gelmemesi, birçok kullanıcı için büyük bir dezavantaj oluşturuyor. Google Play Store'a ve diğer Google uygulamalarına erişim sağlayamamak, kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebiliyor.

Ancak, Huawei telefonlara Google servislerini yüklemek için farklı yöntemler bulunuyor. Bu rehberimizde, Huawei telefonlara Google servislerini yüklemek için en yaygın kullanılan yöntemleri detaylı bir şekilde anlattık.

Mobil

Huawei Cihazlarda Google Hizmetlerini Çalıştıran GBox Nasıl Kullanılır?

Huawei Telefonlara Google Servisleri Nasıl Yüklenir?

Aşağıda yer alan üç farklı yöntemi kullanarak Google Play Store ve diğer Google servislerini Huawei telefonunuza yükleyebilirsiniz.

GSpace Yöntemi

GSpace, sanal bir alan oluşturarak Google servislerini Huawei telefonunuza yüklemenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu yöntem, Google servislerini en kolay şekilde yüklemenizi sağlar. GSpace ile Google servislerini yüklemek için:

LZPlay Yöntemi

LZPlay, GSpace'e benzer şekilde çalışan bir başka uygulamadır. GSpace'de sorun yaşarsanız LZPlay'i deneyebilirsiniz. LZPlay ile Google servislerini yüklemek için:

HiSuite ve Googlefier Yöntemi

Son yöntem ise, biraz daha teknik bilgi ve beceri gerektiriyor. HiSuite, Huawei telefonunuzu bilgisayarınıza bağlamanızı sağlayan bir yazılımdır. Googlefier ise, Huawei telefonunuza Google servislerini yüklemenizi sağlayan bir araçtır.

HiSuite ve Googlefier ile Google servislerini yüklemek için:

Mobil

Google Play'e Alternatif Olarak Kullanabileceğiniz En İyi Android Uygulama Mağazaları

Bu yazımızda, 2024 yılı için Huawei telefonlara Google servislerini yüklemenin en güncel ve detaylı yöntemlerini sizlere anlattık.

Benzer İçerikler

YORUMLAR