HyperX Fury DDR3 ve DDR4 RAM Kazanma Şansını Kaçırmayın! (Sonuçlar Açıklandı)

HyperX Fury DDR3 ve DDR4 RAM kazanmak için düzenlediğimiz kampanyayı sakın kaçırmayın. Tüm kampanya detayları yazımızda.

HyperX Fury DDR3 ve DDR4 RAM Kazanma Şansını Kaçırmayın! (Sonuçlar Açıklandı)

 

Tamindir ve HyperX olarak bir kez daha bir araya gelip daha önce düzenlediğimiz HyperX kampanyalarına yoğun ilgi göstermeniz nedeniyle bir kampanya daha düzenlemeye karar verdik. Yeni kampanyamızda siz takipçilerimize hediye edeceğimiz ürünler yine bilgisayarlarınızın hızlanmasını sağlayacak olan HyperX Fury DDR3 RAM ve HyperX Fury DDR4 RAM.

 

Bilgisayarlarımız üzerinde yapabildiğimiz işlem kapasitesini arttıran RAM'ler çok büyük önem taşımalarına rağmen ana kart, ekran kartı ya da işlemci kadar pahalı olmadıklarından çok fazla önem verilmiyor fakat oyun oynamak başta olmak üzere, PC üzerinde yapacağınız bir çok şey RAM'ler ile direkt alakalıdır. Bu konuda bilgisayar kullanıcılarına yardımcı olan RAM'ler PC'nizin veri akışını ve dolayısıyla da hızını arttıran en önemli donanım parçalarından bir tanesi.

HyperX'in Fury serisi DDR3 ve DDR4 RAM'lerinden birer adet hediye edeceğimiz kampanyamıza katılarak siz de PC'nizde HyperX Fury rüzgarları esmesini sağlayabilirsiniz. Hediye edeceğimiz RAM'ler hakkında biraz daha bilgi verecek olursak, hem HyperX Fury DDR3 hem de HyperX DDR4 kendilerine ait soğutucu sisteme sahipler. Böylelikle sıcak yaz aylarında bile RAM'leriniz ısınırsa kendi kendilerini soğutabiliyorlar. Bu da bilgisayarınızın performansının hiç bir zaman düşmemesi sağlıyor. Diğer yandan HyperX Fury DDR3 RAM 1600 MHz ile çalışırken HyperX Fury DDR4 RAM 2133 MHz frekansta. Oyuncuların gözlerini yerinden oynatan bu RAM'leri kazanmak için aşağıda yer alan adımları uygulamanız yeterli. Ayrıca RAM'lerin her ikisi de 8 GB olup tek modülden oluşuyor.

Kampanya Katılım Detayları

  1. HyperX Fury kampanyamıza katılmak için öncelikle yukarıdaki videomuzu beğenmeniz ve video altına ürünlerden hangisini neden istediğinizi yorum atmanız gerekiyor. (Video başlığına tıklayarak videoyu YouTube üzerinde açabilirsiniz.)
  2. İkinci olarak "https://www.youtube.com/user/KingstonHyperXTR" YouTube kanalına bir önceki adımda yorum yaptığınız Youtube hesabı ile abone olmalısınız (takip etmelisiniz).
  3. "HyperX Fury DDR 3 ve DDR4 RAM İncelemesi ve Kampanyası" başlıklı videomuzu Facebook hesabınız üzerinden herkese açık olarak paylaşmalısınız. Herkese açık olmayan paylaşımlarınız tarafımızdan kabul görmediği için bu adımda videoyu herkese açık olarak paylaştığınızdan emin olmalısınız. - Facebook'ta Herkese Açık Paylaşım Nasıl Yapılır?
  4. Yukarıdaki 3 adımı tamamladıktan sonra çekilişi kazanmanız durumunda sizinle iletişime geçmemizi sağlamak için alttaki formu doldurup göndermeniz gerekiyor. HyperX Fury DDR3 ve DDR4'ü kazanan talihlilerimiz ile E-posta yoluyla iletişime geçeceğimiz için formu doldururken doğru ve kullandığınız bir e-posta hesabı vermeniz son derece önemlidir.

Not: Kampanya katılımı sona ermiştir. Kazananlar yine bu blog içeriği aracılığıyla 18.12.2015 tarihinde açıklanacaktır.

Kampanyamızın Kazananları Belirlenmiştir ve Aşağıda Listelenmiştir:

HyperX Fury DDR3 8 GB RAM Kazanan Asil Talihlimiz:

Mert İNCE

HyperX Fury DDR3 8 GB RAM Kazanan Yedek Talihlimiz:

Muhammet İsa GÜNENÇ

HyperX Fury DDR4 8 GB RAM Kazanan Asil Talihlimiz:

Yunus GÜNEY

HyperX Fury DDR4 8 GB RAM Kazanan Yedek Talihlimiz:

Kerem Oktay BİLGİCİ

Kazananlara e-posta ile dönülecektir.

Kampanya Koşulları

  • Kampanyamız 08.12.2015 tarihinde başlayacaktır ve 15.12.2015 tarihinde saat 23.59'da sonlandırılacaktır.
  • Kazanan random.org üzerinde katılımcılar arasında yapılacak olan rastgele seçim ile belirlenecektir.
  • Her kullanıcı yalnız bir çekiliş hakkı elde edebilir. Tekrarlayan katılımlar geçerli sayılmayacağı gibi çekişiş haklarını da kaybedeceklerdir.
  • Tüm koşulları yerine getirmeyen katılımcıların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Kazansalar dahi ödülleri teslim edilmeyecektir ve yedeklere geçilecektir.
  • Kampanyaya CNT İnteraktif A.Ş. çalışanları ve birinci dereceden yakınları katılım gösteremezler. Gösterseler bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.
  • CNT İnteraktif A.Ş. kampanya koşulları üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • Kazanan asil ve yedek talihliler 18.12.2015 tarihinde bu sayfa üzerinden açıklanacak, kendilerine e-posta ile de bildirim yapılacaktır. 7 iş günü içerisinde cevap vermeyen asil talihliden sonra 1. yedekten başlanarak aynı 7 gün kuralı takip edilecektir.

YORUMLAR