Instagram'da Fotoğrafları Tam Boyutlu Görüntüleyin!

Instagram'da fotoğrafları tam boyutlu olarak görüntülemek istiyorsanız rehberimize göz atabilirsiniz.

Instagram'da Fotoğrafları Tam Boyutlu Görüntüleyin!

Instagram’da takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı fotoğrafları tam boyutlu olarak görüntülemek istiyorsanız, bu rehberimizde neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

Popüler sosyal medya platformu Instagram’da, her gün milyonlarca içerik paylaşılıyor. Takip ettiğiniz kişilerin paylaşmış oldukları fotoğrafları tam boyutlu olarak görüntülemek istiyorsanız, herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram fotoğraf açma

Öncelikle, tam boyutlu olarak görüntülemek istediğimiz fotoğrafı web tarayıcısı üzerinden açıyoruz. Adres çubuğunda https://www.instagram.com/p/BxuZ4i-nKPv/ bağlantısına benzer bir bağlantı olacaktır. Burada bağlantının son kısmına müdahale edeceğiz.

Instagram fotoğraf bağlantısı

Fotoğraf bağlantısının sonuna media/?size=l ekliyoruz ve Enter tuşuna basıyoruz. Bağlantı şu şekilde görünmelidir: https://www.instagram.com/p/BxuZ4i-nKPv/media/?size=l

Instagram tam boyutlu fotoğraf

Gördüğünüz gibi fotoğrafı tam boyutlu olarak görüntüledik. Fotoğrafı kaydetmek veya detaylı incelemek için hazırsınız.

Not: Fotoğraf bağlantısına eklediğimiz media/?size=l kısmında son harfinin L olduğunu belirtelim. (Large)

Instagram’da fotoğrafları tam boyutlu görüntülemek için kullandığınız farklı alternatifler varsa, yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?
NASIL YAPILIR

Instagram'da Gönderdiğiniz Takip İstekleri Nasıl Bulunur?

Instagram gönderilen istekler nasıl bulunur, nasıl silinir, gönderilen tüm istekleri toplu olarak silmek mümkün müdür gibi sorulara yanıt verdiğimiz bu makalede kendi gönderdiğiniz takip istekleri ile ilgili merak edebileceğiniz tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.


Instagram Hesabı Nasıl Gizlenir?
NASIL YAPILIR

Instagram Hesabı Nasıl Gizlenir?

Instagram platformu, kullanıcıların her anlarını kolayca paylaşabildikleri oldukça popüler bir servis haline gelmiş durumda. Instagram profiliniz varsayılan olarak herkese açık olduğundan, yeni bir fotoğraf veya video paylaştığınızda tüm dünyadaki Instagram kullanıcıları fotoğraflarınızı görebiliyor.

YORUMLAR